VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Uslanmaz hırsız...

27 Mart 2012

Bolu’da işyerlerinden para ve cep telefonu çalan C.S.(17) isimli şahıs bir haftada ikinci kez hırsızlık ...

Bolu’da işyerlerinden para ve cep telefonu çalan C.S.(17) isimli şahıs bir haftada ikinci kez hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi. C.S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  

Olay, Tabaklar Mahallesi Güler 1 İşhanı’nda bulunan bir işyerinde meydana geldi. C.S., girdiği işyerinde çalışanları bir süre oyaladı. Daha sonra kasaya yönelerek 50 TL parayı aldı. Ardından da bir kadının çantasından 50 TL daha alarak sessizce bir koltuğa oturdu. Hırsız çaldığı paralarla yetinmeyince masanın üzerinde duran cep telefonunu da alarak işyerinden ayrıldı. İşyeri sahibi kasadan 50 TL para ve çalışanın çantasından 50 TL paranın kaybolduğunu görünce hemen polise haber verdi. Polis ekipleri C.S’nin çaldığı cep telefonunu Düzce’de bir bayie sattığını tespit etti. Asayiş Şube ekiplerinin sıkı takibi sonucu işyerinden para ve cep telefonu çalan C.S, İzzet Baysal Caddesi’nde gezerken yakalandı.

17 yaşındaki hırsızın bir hafta öncede Ege Pasajı’nda bir dükkana girerek yanındaki iki arkadaşıyla beraber cep telefonu hırsızlığı yaptığı ortaya çıktı. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.