VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Lise Öğrencisine Tecavüz İddiasıyla Aranıyor

27 Mart 2012

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde evine gitmeyen lise 3’ncü sınıf öğrencisi N.Ş’’nin (17) ailesi polisten yardım istedi.

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde evine gitmeyen lise 3’ncü sınıf öğrencisi N.Ş’’nin (17) ailesi polisten yardım istedi. Karakolda ifadesi alınan genç kızın tecavüze uğradığı ve 4,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Dörtdivan ilçesine bağlı Sorkun köyünde çiftçilik yapan A.A (31), ilçede bulunan Çok Programlı Lise’de eğitim gören lise 3’ncü sınıf öğrencisi N.Ş’yle geçtiğimiz yıl tanıştı. İddiaya göre A.A, bir yıl önce tanıştığı N.Ş’ye tecavüz etti. Daha sonra da kimseye söylememesi için tehditler savurdu. Ardından 17 yaşındaki kıza defalarca tecavüz etti. N.Ş, yaşadığı olay sonrası içine kapanınca okulda suskun halleriyle dikkat çekmeye başladı. 13 Mart günü okuldan çıkınca evine gitmedi. Kızlarının eve gelmemesi üzerine baba Hüseyin Ş., karakola giderek kızının kaybolduğunu söyledi.

Aramalar sonucu N.Ş bulunarak karakola götürüldü. İfadesi alınan genç kız, A.A’nın kendisine tecavüz ettiğini, 4,5 aylık hamile olduğunu ve A.A’nın eşinden boşandıktan sonra da kendisi ile evleneceğini söyleyip sürekli ilişkiye girdiğini ifade etti. Karakola gelen aile fertleri A.A’dan şikayetçi oldu.

Tecavüze uğradığını iddia eden N.Ş, Bolu Valiliği’nin talimatı ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bir yurda yerleştirilerek koruma altına alındı. Genç kız 22 Mart’ta Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla ailesine verilirken, polis ekipleri ise kaçan A.A’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.