VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hamsili horonlu galibiyet kutlaması...

25 Mart 2012

Boluspor'un Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı elemesi ve ligde de Tavşanlı Linyitspor'u kendi evinde ...

Boluspor'un Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı elemesi ve ligde de Tavşanlı Linyitspor'u kendi evinde mağlup etmesinin ardından kırmızı beyazlı camiada bahar havası yaşanıyor. Bolu Valisi, Belediye Başkanı ve bürokratlar, BTSO Başkanı ve Boluspor eski Başkanı Emin Semercioğlu'nun ev sahipliğinde alınan galibiyetleri hamsi yiyerek ve kemençe eşliğinde horon oynayarak kutladılar.

Tavşanlı Linyitspor galibiyetinin ardından Bolu Karadenizliler Derneği'nde bir araya gelen Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Hayri Coşkun, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Boluspor eski yöneticisi Recep Aydoğanlı ve çok sayıda işadamı hamsi yiyerek ve horon oynayarak güzel bir gün geçirdiler. Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz horon öğrenmeye çalışırken, AİBÜ Rektörü Hayri Coşkun güzel oyunuyla herkesten alkış aldı.

3 yorum yapılmış
  • nihat ozdemir
    24 Mart 2012 • 14:00
    basarilar devami icin slmlar
  • cevat arslan
    25 Mart 2012 • 11:00
    sanırım yanlışlıkla Bolu spor forması yerine trabzon porması giymişler
  • YAREN ABİNİZ
    26 Mart 2012 • 11:00
    ADAM TRABZONSPOR GALİBİYETİ KUTLAMIŞ GALİBA BÖYLE BOLUSPORLULUK OLMAZ,BOLUSPOR FORMASI GİYMELİYDİ,DAHA ÇOK ERKEN KUTLAMA MUTLAMA BU NE YA,SEZON SONU KUTLAYIN,KUTLANACAKSA,SANKİ,ŞAMPİYON OLMUŞLAR,REHAVETE GİRMEYİN,DAHA COK MAÇ VAR ÖNÜMÜZDE,BAŞARILAR.BU ŞEHİR SÜPER LİG İSTİYOR BU BÖYLE BİLİNE.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.