VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bahri Kaya mutluluktan uçuyor...

25 Mart 2012

Bank Asya 1. Lig'in 27. haftasında Boluspor, kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 1-0 mağlup ederek ...

Bank Asya 1. Lig'in 27. haftasında Boluspor, kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

"EN ZOR MAÇIMIZI OYNADIK" Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, tek golle kazandıkları TKİ Tavşanlı Linyitspor galibiyetine Beşiktaş maçından daha çok sevindiğini ifade ederek, "Çok mutluyuz. 'Bu nasıl bir iş' dediniz herhalde Beşiktaş maçı sonrası. 'Tavşanlı maçını kazanmak beni daha mutlu eder' dedim. Gerçekten çok mutluyum. Bize bu mutluluğu sağlayan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Maçla ilgili sadece iki cümle, istediğimiz gibi oynadık. İstediğimiz gibi oyunuyönlendirdik. Beşiktaş gibi bir takımla oynadıktan sonra, iki gün sonra böyle bir müsabaka oynamak her takımın yapabileceği bir iş değil. Oyuncu arkadaşlarım mükemmel bir takım taktiği uyguladılar. Hiç rakibe pozisyon vermeden oyunu sürdürdük. İkinci yarı beklenen gol geldi. İşimiz daha bitmedi. Son dönemin en zor maçını oynadık. O yüzden konuşma şansını futbolculara bırakıyorum" şeklinde konuştu.

ORHAN AK DESTEK İSTEDİ Ev sahibi takımın tecrübeli savunmacısı Orhan Ak, asıl hedefe ulaşacaklarını ifade ederek, "Bizim için çok zor bir maçtı. Hem fiziksel hem de mental olarak böyle bir maça hazırlanmak çok zor. Özellikle Beşiktaş gibi bir takımı eledikten sonra böyle bir maça hazırlanmak çok zordur. Rakip ona göre size motive olur. Açıkçası zor olacağını düşünüyorduk. Fakat çok iyi hazırlandık. Kendi aramızda motivasyonu iyi sağladık. Hocamın dediği gibi Beşiktaş maçından sonra benim de tek düşüncem bu maçtı. Daha iyişeyler yapacağımızı biliyorum. Taraftarın ve camianın desteğini arkamızda hissettiğimiz sürece asıl hedefimize doğru gideceğiz" diye konuştu.

"OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ" Boluspor'un ikinci yarıda oyuna dahil olan genç oyuncusu Vedat Budak da seriyi devam ettirmek istediklerini dile getirerek, "Biz kupada Gençlerbirliği'ni eledik. Ardından Güngören Belediyespor maçı vardı. Golsüz berabere kaldık. Şimdi de Beşiktaş'ı eledikten sonra yine zor maça çıktık. Aynı hataya düşmemek için iyi hazırlandık. Geçen düştüğümüz hataya düşmedik. Oyuna bakarsak, genelinde kontrol bizdeydi. Sabırlı oynadık ve golü bulduk. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuz bundan sonra açık. İnşallah seriyi devam ettirir mutlu sona ulaşırız" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.