VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor rayına girdi...

25 Mart 2012

Boluspor, Beşiktaş zaferinin ardından kendi evinde Tavşanlı Linyitspor'u Aydın Çetin'in attığı golle 1 -0 yenmeyi ...

Boluspor, Beşiktaş zaferinin ardından kendi evinde Tavşanlı Linyitspor'u Aydın Çetin'in attığı golle 1 -0 yenmeyi başardı. Kırmızı beyazlı ekibimiz puanını 41'e yükseltirken ilk altı iddiasını fazlasıyla güçlendirdi.

Boluspor uzun süren galibiyet hasretinin ardından 3'te 3 yapmayı başardı. Boluspor kendi evinde konuk ettiği Tavşanlı Linyitspor'u ikinci yarıda Aydın Çetin'in attığı tek golle mağlup etti. Maç boyunca kontrollü bir oyun oynayan kırmızı beyazlılar aldıkları galibiyetin ardından büyük sevinç yaşadılar.

Maçın başından itibaren baskılı bir oyun oynayarak rakibi üzerinde üstünlük kuran ekibimiz, ilk yarı da aradığı golü bir türlü bulamadı. Rakip kalede Kenan ve Ferhat'ın ataklarıyla baskı kuran kırmızı beyazlılarda Kenan'ın kullandığı frikik üst direğe çarparak kornere çıktı.

 VELİ ÜSTÜN ÇABA HARCADI

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Boluspor'lu oyuncular Tavşanlı defansını bunaltarak baskı yapmaya zorladı. Tavşanlı defansının bir anlık hatasını iyi değerlendiren Aydın Çetin maçın 60'ncı dakikasında 3 puanı getiren golü attı. Kırmızı beyazlı ekibimiz zorluar karşılaşmayı Aydın'ın golü ile 1-0 kazanırken puanını da 41'e çıkararak ilk altı iddiasını güçlendirdi. Maçın son bölümlerinde ataklarını sıklaştırarak kalemizde gol arayan Tavşanlı'ya geçit vermeyen Veli Kızılkaya maç sonunda taraftardan büyük alkış aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.