VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Beşiktaş Atatürk Stadında kayboldu!

22 Mart 2012

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evinde karşı karşıya geldiği Spor Toto Süper Lig'in güçlü rakiplerinden ...

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evinde karşı karşıya geldiği Spor Toto Süper Lig'in güçlü rakiplerinden Beşiktaş'ı 1 – 0 yenerek kupa dışına itti. 

Boluspor Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı güçlü rakibi Beşiktaş'ı ikinci yarıda attığı tek golle kupa dışına itmeyi başardı. Maçın başından sonuna kadar hırslı ve mücadele gücü yüksek oyunuyla maçı elinde tutan Boluspor, Quaresma'lı, Fernandes'li Beşiktaş'ı Bolu Atatürk Stadyumunun çimlerine gömdü. 

Maçın ilk yarısında bir çok pozisyonu cesurca harcayan Boluspor, ikinci yarıda da bir çok pozisyon kaçırdı. Beşiktaş defansının bir anlık hatasını çok iyi değerlendiren Boluspor'un golcü oyuncusu Ferhat Kiraz kaleci Cenk'i avlamayı başardı. Golden sonra ataklarını sıklaştırmaya başlayan Beşiktaş'a geri kalan 15 dakika yetmeyince kupadan elenmekten kurtulamadı.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRIC
    21 Mart 2012 • 14:00
    Tek isteğimiz Boluspor'un ilk altı içinde kalmasıdır. Pazar günü oynayacağımız Tavşanlı maçının önemi; yönetim, teknik heyet ve futbolcularla üçlü toplantıda paylaşılmalıdır. Ligde puan sıralamasında altımızda olan 36 puanla 4 takım ensemizde, Boluspor'un pazar günkü maçında puan ve puanlar kaybetmesini rakipler bekliyorlar. Takımızın kupada çeyrek finale kalmasındaki başarısını pazar günkü Tavşanlı galibiyetinden sonra, ikisini beraber kutlayalım. Şimdi Boluspor-Beşiktaş maçını unutalım. Gençlerbirliği ve Sakarya maçları sonrasında kaybettiğimiz puanları tekrar hatırlamak istemiyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.