VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a nazire...

21 Mart 2012

Beşiktaş’ın Perşembe günü Boluspor’la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için lisanslı ürünlerinin satıldığı ‘Kartal Yuvası’ ...

Beşiktaş’ın Perşembe günü Boluspor’la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için lisanslı ürünlerinin satıldığı ‘Kartal Yuvası’ isimli TIR Kardelen Meydanı’na geldi gelmesine ama bir süre sonra Fenerbahçe TIR’ı da meydana gelince taraftarlar, “Fenerbahçe Beşiktaş’a naziremi yapıyor” demeden kendilerinin alamadılar.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin lisanslı ürünlerinin satıldığı TIR’lar Bolu’da yoğun ilgi gördü.

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında yarın deplasmanda Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor’la karşılaşacak olan Beşiktaş’ın ‘Kartal Yuvası’ isimli TIR Bolu’ya geldi. Siyah beyazlı takımın lisanslı ürünlerinin satıldığı TIR fanatiklerden yoğun ilgi gördü. Bolulular yarın oynanacak maç öncesi forma, atkı, mont, bere, tişört gibi birçok ürünün yer aldığı TIR’ı ziyaret ederek ürün satın aldı. ‘Kartal Yuvası’nın 50 metre uzağına Fenerium Mağazası’nın da açılması dikkat çekti. İki büyük takımın lisanslı ürünleri alıcı bekliyor.

1 yorum yapılmış
  • servet kablan
    21 Mart 2012 • 14:00
    bizim beşiktaş tırına nazire yaptığımız yok. biz boluya gelmek için geçen hafta perşembe gününden belediyeden gerekli iznimizi almıştık. lütfen bunu bu şekilde gazetenize yazarmısınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.