VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Belediyesi 5 Ekiple Yollara Yama Yapıyor

21 Mart 2012

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde beş ayrı ekiple asfalt ve yama ...

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde beş ayrı ekiple asfalt ve yama çalışması yapıyor.

Kış aylarında cadde ve sokaklarda bulunan yollar karların erimesiyle adeta çukurlara dönüştü. Belediye ekipleri havaların güneş açmasıyla hemen çalışmalara başladı. Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli 5 ayrı ekip yollardaki çukurları yamamaya başladı. Asfaltlama ve yama çalışmaları hakkında bilgiler veren Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Settar Topaç, "Kış şartlarının uzun geçmesi nedeniyle altyapı çalışmalarından dolayı oluşan ve vatandaşlarımızı rahatsız eden yerlerle alakalı olarak öncelikle trafik yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda olmak üzere asfalt ve yama çalışmalarına başladık. Şu anda 5 ekip halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zamanda yama çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın daha konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlayacağız" dedi.

Altyapı çalışmaları olarak da Semerkant, Aktaş, Tepecik ve Karaçayır Mahalleleri'nde yapımı devam eden su hattı çalışmalarının büyük bir kısmı da tamamlanarak sona doğru yaklaşıldı.

1 yorum yapılmış
  • Ahmet
    21 Ekim 2017 • 21:55
    Hayırlı olsun allah bol kazançlar versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.