VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ömer Sayın'la dalga geçti...

21 Mart 2012

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yeniden AK Parti İl Başkanı seçilen Ömer Sayın’a gönderdiği mektupta, ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yeniden AK Parti İl Başkanı seçilen Ömer Sayın’a gönderdiği mektupta, “Allah Ömer Sayın'ı başımızdan eksik etmesin” diyerek üstü kapalı alay etti.

Yazdığı mektuplarla adeta Türkiye gündemine oturan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan AK Parti Kadın Kolları Kongresi sonrası Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Arzu Özdoğan’a yazdığı mektupla yine gündeme gelmişti.

Tanju Özcan bu kez de Ömer Sayın’a mektup yazdı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede yeniden İl Başkanlığına seçilen Ömer Sayın’a mektup yazan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan resmen Ömer Sayın’la kafa yaptı.

“BOLU’NUN ÖNÜNÜ AÇTI”

Geçtiğimiz süreçte Ömer Sayın’ı sert şekilde eleştiren Tanju Özcan Bolu Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda Ömer Sayın yönetimin de ki AK Parti döneminde 34 yıl aradan sonra CHP’nin Bolu Milletvekili çıkardığına dikkat çekerek, “Siyasi nezaket gereği Ömer Sayın’a yeniden başkan seçilmesinden dolayı bir tebrik mektubu gönderdim. Allah Ömer Sayın'ı başımızdan eksik etmesin. Ben kendisini Bolu’nun önünü açtığı için tebrik ediyorum. Yerel seçimlerde de kendisinden aynı performansı bekliyorum” diyerek adeta kafa yaptı.

www.bolugazetesi.com.tr

1 yorum yapılmış
  • murat çalışkan
    21 Mart 2012 • 14:00
    kılpayı secilmişsin bunu başarı olarak görüyorsun. daha önceki yıllarda sol cenah milletvekili çıkarmıştır. o halde sizin milletvekili çıkaramadığınız dönemler tam bir başarısızlık fiyaskosudur. siz bu kafada olursanız bolu daha çok şey kaybeder..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.