VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz'ın bu açıklaması partiyi karıştıracak

21 Mart 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ekspres Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, AK Parti İl Başkanı seçilen ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ekspres Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, AK Parti İl Başkanı seçilen Ömer Sayın’la ilgili olarak, “Ben Ömer Sayın’la bu işin yürümediğini kendisine de, milletvekillerine de söylemiştim. Buna rağmen Ömer Sayın yeniden seçilmiştir. Buna saygı duymak durumundayız” dedi.

Ertuğrul Turan’a konuşan Alaaddin Yılmaz, “Biz Bolu’da birlik ve beraberliğin kazanılması sayesinde iktidar partilisiyiz. Bu birlik beraberlik, geçtiğimiz dönemde tam sağlandı diyemem. Ben Ömer Sayın’la bu işin yürümediğini kendisine de, Milletvekillerine de söylemiştim. Buna rağmen Ömer Sayın yeniden seçilmiştir. Buna saygı duymak durumundayız. Gelecek dönemde sağlanır mı, yoksa şu andaki gibimi devam eder bunu önümüzdeki dönem gösterecektir. Ancak bu durumun Bolu Belediyesi’nin çalışmalarıyla alakası kesinlikle olmayacaktır. Belediye çalışmalarına son hızıyla devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“KİMSENİN ARKASINDAN KONUŞMAM YÜZÜNE SÖYLERİM”

Geçmişin muhakemesini yapacak vaktinin olmadığını ifade eden ancak seçimlerde yalnız kaldığını hatırlatan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la kazanmayız diyen kişilerin Milletvekilleri ve teşkilat olduğunu ben seçimlerde öğrendim. Ben Bolu Belediye Başkanı olarak Bismillah diyerek işime başlayarak, kafamı işe gömüyorum. Bunun dışında olan durumları bizim takip edecek vaktimiz yok. Bolu’da her şeyin benim sorumluluğum altında olduğunu kabul eden çevreler var bunlara da saygı duymak durumundayız. Ben söylediğim her şeyin arkasındayım, gizli kapaklı laf etmem insanın yüzene konuşurum. Politikada bu tür adam yoktur. Ben kimsenin yüzüne karşı ayrı, arkasından ayrı konuşmam. Benim diğerlerinden farkım bu” dedi.

“GEZGİN’LE ARALARINDA PROBLEM VARDI”

İl Başkan Adayı olan İsmail Gezgin’i desteklediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Benim İsmail Gezgin’i benim aday çıkardığım ve desteklediğim hakkında dedikodular çıkmıştır. Kendi aralarında problem nedeniyle İsmail Gezgin aday olmuştur. Fakat problemin ben ne olduğunu bilmiyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.