VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu polisinden 'Nevruz' baskını

19 Mart 2012

 Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nevruz Bayramı öncesinde Bolu'da yasa dışı eylem yapılacağı ihbarı üzerine üniversite ...

 Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nevruz Bayramı öncesinde Bolu'da yasa dışı eylem yapılacağı ihbarı üzerine üniversite öğrencilerinin kaldığı bir eve baskın düzenledi. Baskında evde 40 kişilik öğrenci grubunun toplantı yaptığı belirlenirken, evdeki bazı laptop ve yayınlara el konuldu.

21 Mart Nevruz Bayramı öncesinde Bolu polisi Karamanlı Mahallesi Konuralp Caddesi'nde bulunan Barın Apartmanı'nın bodrum katına baskın düzenledi. Nevruz'da yasa dışı eylem yapılacağı ihbarını alan terörle mücadele ekipleri 100 polisle üniversite öğrencilerinin kaldığı eve ani bir baskın yaptı. 40 öğrencinin toplantı yaptığı esnada yapılan baskında öğrenciler neye uğradıklarını şaşırdılar. Çelik yeleklerle eve giren polisler öğrencilerin üzerinde arama yaptı.

4 SAAT İNCELEME YAPTILAR

Mahallede geniş güvenlik önlemleri alınırken polisler evdeki bütün yayınlara ve bilgisayarlara el koydular. Dergi ve gazeteler emniyete götürülürken, yapılacak incelemenin ardından yayınların yasa dışı olup olmadığına karar verilecek. 4 saat süren incelemeler sonunda evde kalan kiracı 2 öğrenci ile ev sahibi ifadeleri alınmak üzere Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüler.

KONSER TOPLANTISI DEDİLER

Öğrenciler polis ekiplerine konser için toplantı yaptıklarını ve her hangi bir yasa dışı bir eylem hazırlığında olmadıklarını söylediler. Operasyona Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şube ekiplerinin yanı sıra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Güvenlik Şube ve İstihbarat Şubesi ekipleri destek verdiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.