VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Partili kadınlar birbirine girdi...

19 Mart 2012

AK Parti İl Kongresi’nde Kadın Kolları Başkanı Arzu Özdoğan’ın, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi İlknur ...

AK Parti İl Kongresi’nde Kadın Kolları Başkanı Arzu Özdoğan’ın, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi İlknur Vural Cücük’ü tehdit ettiği haberlerine Özdoğan, “Böyle bir şey söz konusu değil. Bir ara sinirlerime hakim olamadım. Sürekli arkamdan iş çeviriyorlar. Neden benle uğraştıklarını anlamıyorum” dedi.

AK Parti Kongresi’nin gerçekleştirildiği 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Özdoğan’ın, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi İlknur Vural Cücük’ü tehdit ettiği iddia edilmişti. Kongrede Özdoğan’ın isminin üzerinin çizilmesi sonrasında başlayan gerginlik sözlü sataşmalara kadar gitti. Özdoğan’la ilgili olarak disiplin soruşturması açılması bile gündeme geldi.

TEHDİT ETTİ İDDİASI

AK Partili kadınlar arasında Kadın Kolları Kongresi sürecinden bu yana yaşanan gerginlikler su yüzüne çıktı. Eski Başkan Ayferi Yılmaz’ı destekleyen partili kadınlar bir anda yeni Başkan Arzu Özdoğan’a cephe alarak istenmeyen kadın ilan ettiler. Bu gerginlik AK Parti Kongresi’nde herkesin önünde yaşanan bir gerginlikle yeniden gündeme geldi. Arzu Özdoğan kendisine sözlü sataşmada bulunan Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi İlknur Vural Cücük’ü tehdit ettiği iddia edildi.

“SÜREKLİ BENİMLE UĞRAŞIYORLAR”

Arzu Özdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “O anda sinirlerime hakim olamadım. Ama kesinlikle bu iş kanla çözülür şeklinde bir ifade kullanmadım. Sadece tepki verdim. Ve bir hukukçu olarak sakin olmam gerekiyordu. Ama sürekli olarak benimle uğraşıyorlar. Buna bir anlam veremiyorum. Hepimiz bu parti için çalışıyoruz” dedi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.