VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İsmail Gezgin'den Erol Özak'a gönderme...

19 Mart 2012

AK Parti Bolu İl Kongresi’nden zaferle çıkan Ömer Sayın, yanına kongredeki rakibi İsmail Gezgin’i de ...

AK Parti Bolu İl Kongresi’nden zaferle çıkan Ömer Sayın, yanına kongredeki rakibi İsmail Gezgin’i de alarak basın toplantısı düzenledi. Bir gazetecinin, “Beklediğiniz oyu neden alamadınız” sorusuna İsmail Gezgin, “Söz veren bazı arkadaşlarımız bizi yarı yolda bıraktı. Onları Allah’a havale ediyorum” dedi. Gezgin ayrıca, aldığı oyların büyük kısmının merkez ilçe teşkilatından geldiğini söylerek Merkez İlçe Başkanı Erol Özak'a gönderme yaptı.

 

İsmail Gezgin, “Seçimden önce yaptığımız hesaplarda Ömer Sayın’ın alacağı oyu almayı tahmin ediyorduk. Ancak söz veren arkadaşlarımız bizi yarı yolda bıraktı. Diyecek bir şey yok. Onları Allah’a havale ediyorum” diyerek sitem etti.

 

“OYLAR MERKEZ İLÇEDEN GELDİ”

Başka bir gazetecinin, “Aldığınız oyu hangi bölgeden aldığınızı düşüyorsunuz” sorusuna ise, “Oylarımızın yüzde 80’inin merkez ilçe teşkilatından geldiğini düşünüyorum. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” yanıtını verdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak seçimler öncesinde Ömer Sayın’ı destekleyeceklerini ifade etmişti. Gezgin’in bu sözleri Özak’a gönderme olarak değerlendirildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.