VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Beşiktaş maçının bilet fiyatları ne kadar?

18 Mart 2012

Boluspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4'ncü turunda Perşembe günü kendi evinde oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının biletleri Salı günü ...

Boluspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4'ncü turunda Perşembe günü kendi evinde oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının biletleri Salı günü satışa sunulacak. Kombinelerin geçerli olacağı maçın bilet fiyatları ise Pazartesi günü yapılacak olan Boluspor Yönetim Kurulu toplantısında belirlenecek.

Konu ile ilgili olarak www.ozgurbolu.com'a açıklama yapan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı taraftarın Beşiktaş maçı ile ilgili merak ettiği konulara açıklık getirdi. Boluspor taraftarına müjde veren Çarıkçı, “Kombineler Beşiktaş maçında geçerli olacak. Bilet fiyatları konusunda şu anda aldığımız net bir karar yok. Yönetim kurulu toplantısında fiyat konusunda karar alacağız. Biletlerin piyasaya çıktığı ilk gün tükenmesini bekliyoruz” dedi.

Beşiktaş taraftarının maçı nerede izleyeceği merak ediliyor. Bir süre önce maraton tribününün rakip takıma verilmesi gündeme gelmişti. Ancak bazı yöneticilerin itirazları sonrasında bu karardan vazgeçildiği ifade ediliyor. Siyah beyazlı taraftara kale arkasının tamamı ve çocuk tribününün olduğu tribünün verileceği gelen bilgiler arasında. Başkan Necip Çarıkçı bu konuyla ilgili olarakta yine yönetim kurulu toplantısını işaret etti ve “Arkadaşlarımla gerekli değerlendirmeyi yapacağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.