VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Güzel günler bizi bekliyor

18 Mart 2012

Boluspor, aradığı galibiyet 7 hafta sonra Kayseri Erciyesspor deplasmanında buldu. Hem de çok eleştirilen ve ...

Boluspor, aradığı galibiyet 7 hafta sonra Kayseri Erciyesspor deplasmanında buldu. Hem de çok eleştirilen ve geldiğinden bu yana gol atamayan Aydın Çetin’in golleriyle Erciyesspor’u 2-1 yenmeyi başardı. Atacan 3. dakikada penaltı kurtararak maçın kaderini değiştirdi.

Boluspor’da kara günler birazda olsun geride kaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz için hayati önem taşıyan ve belki de ilk 6 için tamam mı devam mı karşılaşmasında ekibimiz Aydın Çetin’in 32 ve 60. dakikalarda attığı gollerle rakibini deplasmanda 2-1 yenmeyi başardı. Erciyesspor’un tek golü ise, 86. dakikada Ramazan Övünç attı.

AYDIN SAHNEDE

Maç kontrollü başlayan Boluspor, 3 . dakikada verilen penaltı sonrasına şok oldu. Kalecimiz Atacan ustalıkla penaltıyı kurtarmayı başardı. rakip kalede arka arkada pozisyonlar buldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz, Aydın Çetin’in güzel kafa golüyle 32. dakikada 1-0 öne geçti. Erciyesspor golden sonra kalemize gelmek istese de ekibimizin orta sahadaki kontrollü oyunu ile devreyi önde kapatmayı bildi.

ARKA ARKAYA ATAKLAR

İkinci yarının başlamasıyla iki takımda karşılıklı ataklarla gol aramaya başladı. Erciyesspor’un gole yakın olduğu dakikalarda Erciyesspor ceza sahsı içinde Veysel’in vuruşunda direkten dönen topu Aydın tamamladı ve farkı 2’e çıkardı. Ev sahibi ekip son 10 dakikada arka arkaya aktalar buldu. Ramazan Övünç 86. dakikada farkı 1’e indiren gole imza attı. Maç kırmızı beyazlı ekibimizin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.