VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Buzlanan yolda zincirleme kaza!

16 Mart 2012

Kent Merkezi'nde karla kaplı yolda kayan 13 araç birbirine girdi. Araçları hasar gören sürücüler, belediye ...

Kent Merkezi'nde karla kaplı yolda kayan 13 araç birbirine girdi. Araçları hasar gören sürücüler, belediye ekiplerinin karla kaplı yolu temizlememesine tepki gösterdi.

Dün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı sonucu kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Sabah saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altında 3 dereceye düşerken, karla kaplı yollarda araçlar ilerlemekte zorlandı. Kent merkezinde araçlarınkayması sonucu çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı'nda kayan araçlar birbirine girdi. Maddi hasarlı kaza nedeniyle yol ulaşıma kapanırken, vatandaşlar geriden gelen araçların sürücülerini el işaretleri ile uyardı.

Vatandaşların uyarılarına rağmen bir sürücü, kayan aracının direksiyon kontrolünü yitirince refüje çarptı. 13 araç birbirine girerken, olay yerine gelen trafik ekipleri telsiz anonsları ile belediye ekiplerinin olay yerine yönlendirilmesini, karla kaplı yolu temizlemesini istedi. Karla kaplı yolların temizlenmediğini ve tuzlanmadığını söyleyen vatandaşlar, "Kar yağışı etkili oldu ve gece hava soğudu. Yolların buz tutacağı bu kadar belliyken belediye neden yolları temizledi, neden tuzlamadı?" diyerek tepki gösterdi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.