VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'de merkez ilçe için üçüncü aday ...

14 Mart 2012

CHP Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi için Bolu'nun ve CHP tabanının yakından tanıdığı isimlerden Saffet Kara ...

CHP Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi için Bolu'nun ve CHP tabanının yakından tanıdığı isimlerden Saffet Kara bugün (Perşembe) adaylığını açıklıyor.

CHP'nin emektar ve kıdemli üyelerinden Saffet Kara, 25 Mart tarihinde yapılacak Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi için bugün adaylığını açıklıyor. Saat 13.00'te parti binasında yapacağı açıklama ile adaylığını duyurmaya hazırlanan Kara, kamuoyuna basın toplantısına katışım çağrısında bulundu. Mevcut Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Suat Turpcu ve adaylığını yeni açıklayan Faruk İyigün'ün ardından kongrede yer alacak üçüncü isim olan Kara'nın özgeçmiş bilgileri şöyle:

“Haziran 1954'te Bolu'da dünyaya geldi. Ortaöğretimini Bolu Lisesi'nde yaptıktan sonra Erzurum Üniversitesi'nden mezun oldu. Bir süre eğitimci olarak görev yaptıktan sonra turizm sektöründe yer edinen Kara, Ulusoy ve Metro firmalarının tesislerinde yönetici pozisyonlarında görev yaptı. CHP'nin kıdemli üyeleri arasında yer alan ve parti tabanının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Kara'nın eşi Fügen Kara halen CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürüyor. Kara'nın hukukçu bir kızı bulunuyor.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.