VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu’da köpek döğüşümü yaptırılıyor?

13 Mart 2012

Denizli Hayvanları Koruma Derneği'nce, köpek dövüşlerinin organize edilmesi için kurulan internet sitesi ile sosyal paylaşım ...

Denizli Hayvanları Koruma Derneği'nce, köpek dövüşlerinin organize edilmesi için kurulan internet sitesi ile sosyal paylaşım sitelerindeki bazı grupların tespit edildiği belirtildi. Dövüşlerin yapıldığı iller arasında Bolu'nun da olduğu iddia ediliyor.

Dernek Sözcüsü Simge Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, köpek dövüşlerinin yapıldığı ve dövüş kurallarının belirlendiği internet sitesi ile sosyal paylaşım sitelerindeki grupları tespit ettiklerini belirterek, "Köpek Sevenlerin Grubu" ve "Resmi Köpek Boğuşları Sayfası" adı altında açılan sayfalarda, bölgesel ve ulusal yarışmalar yapıldığını iddia etti.

Köpek dövüşü yaptıran kişilerin internet ortamında örgütlendiğini savunan Ünal, dövüşlerin Ankara, İstanbul, Isparta, Denizli, Bursa, Konya, Kütahya, Aksaray, Kahramanmaraş, Nevşehir, Niğde, Bolu ve Eskişehir'de yapıldığını öne sürdü.

Ünal, "Dövüşlerin görüntülerini izlemek için internet sitesine üye olmak ve kurucudan şifre almak gerekiyor. Köpek dövüştüren kişileri de belirledik. Hayvanlara bu vahşeti yaşatanlarla hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan sonra da bütün internet sitelerini tek tek bir dedektif gibi takip ederek hayvana yapılan şiddeti engellemeye çalışacağız" diye konuştu.

Ünal, grupları kurarak köpek dövüştürdükleri iddia edilen kişilerle ilgili yarın suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

1 yorum yapılmış
  • Samet Aktaş
    13 Mart 2012 • 14:00
    Ben daha 12 yaşındayım ama böyle bir vahşete de dur diyemecek kadar küçük değilim ... Bu vashşetin ile ilgili acilen hukuki işlem yapılması lazım !!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.