VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Belediye bu yıl 80 kilometre doğalgaz döşeyecek

13 Mart 2012

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, yeni yılda doğalgaz çalışmalarının hızlanacağını söyleyerek, "Bu yıl 80 ...

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, yeni yılda doğalgaz çalışmalarının hızlanacağını söyleyerek, "Bu yıl 80 kilometre doğalgaz hattı döşenecek" dedi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, geçen yıl başlanan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının bu yıl daha da hız kazanacağını söyledi. Hem hava hem de çevre kirliliğini azaltacak olan doğalgaz projesiyle vatandaşların ısınma problemi kalmayacağını ifade eden Ağcan, "Bolu artık modernleşme yolunda ilerliyor. Her geçen gün daha yaşanabilir bir kent haline geliyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl başlayan doğalgaz hattı döşeme işlemleri havaların ısınmasıyla yeniden devam edecek. Geçen yıl 25 kilometre doğalgaz hattı döşendi. Bu yıl üç katına çıkarak 80 kilometre hat döşemek istiyoruz" şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    14 Mart 2012 • 14:00
    Geçen sene 60km döşenecekti.Gerçekleşen 25km okldu.Şimdi 80 km döşenecek geçen senekinin 3 katı demenin anlamı yok.Beygaz yine size 80km taahhüt eder ama 30km döşer.Sizde belediye olarak halkla birlikte şikayet etmek dışında hiçbirşey yapamazsınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.