VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Diyarbakır heyetinden Bolu Belediyesi’ne ziyaret

13 Mart 2012

“Doğu- Batı Kardeşlik Köprüsü” kapsamında ilimize gelen Diyarbakır Milletvekilleri Cuma İçten, Mine Lök Beyaz, Diyarbakır ...

“Doğu- Batı Kardeşlik Köprüsü” kapsamında ilimize gelen Diyarbakır Milletvekilleri Cuma İçten, Mine Lök Beyaz, Diyarbakır Bağlar Karacadağ Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Karacadağ, Diyarbakır Yukarışeyhler Belediye Başkanı Emin Çiçek ve Diyarbakır Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sevinç Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la bir araya geldiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmaya Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özbostancı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Namdar’da katıldı.

Ziyaret esnasında konuklarına Bolu’nun doğal güzellikleri ve Bolu Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yılmaz misafir heyetten de Diyarbakır ve çevresi ile ilgili bilgiler aldı.

Bolu Belediyesi’ne gelerek kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Diyarbakır heyetini önümüzdeki günlerde Bolu’da kapsamlı bir şekilde ağırlamak istediklerini belirten Başkan Yılmaz, şehrimizden de bir heyetin en kısa zamanda Diyarbakır’ı ziyaret edeceğini ve bu ziyaretler kapsamında karşılıklı ön yargıların ortadan kalkacağını ve kardeşlik bağlarının daha da güçleneceğinin altını çizdi.

Konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı verilen hediyelerle sona erdi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.