VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Süper lige çıkma inancımızı sürdürmeye devam edeceğiz"

13 Mart 2012

Boluspor'un son oynadığı Kasımpaşa maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili yönetim kurulu tarafından bir açıklama yapıldı.

Boluspor'un son oynadığı Kasımpaşa maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili yönetim kurulu tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada "taraftarlıkla alakası olmayan birkaç kişinin, yöneticimize karşı yapmış oldukları çirkin davranışlar, aldığımız yenilgi kadar bizleri ve yarınlarda Bolusporda yöneticilik yapmayı düşünenleri derinden yaralamıştır" ifadelerine yer verildi. Yönetim kurulunun yaptığı açıklamada ayrıca kalan 9 maçla ilgili olarakta "son dakikaya kadar, ilk 6 ya kalma ve oradan da Süper lige çıkma inancımızı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.  

İşte o açıklama;

Değerli Boluspor Dostları;

Kasımpaşaspor maçı bitiminde birkaç kendini bilmezin, insanlıkla ve taraftarlıkla alakası olmayan davranışları son derece utanç vericidir.

Aldığımız mağlubiyet hepimizi üzmüştür. Ancak bu maçta futbolcularımızın gösterdikleri kazanma istekleri, geride kalan maçlarımıza umutla bakmamızı sağlamıştır.

Ancak maç bitiminde sayıları az olsa da taraftarlıkla alakası olmayan birkaç kişinin, yöneticimize karşı yapmış oldukları çirkin davranışlar, aldığımız yenilgi kadar bizleri ve yarınlarda Bolusporda yöneticilik yapmayı düşünenleri derinden yaralamıştır.

Göztepespor maçından sonra mağlubiyetin etkisi ile seyircimiz, başkanımızı ve yönetimimizi istifaya davet etmiştir. Yönetimimizde bu demokratik isteğe kayıtsız kalmamış ve gereğinin yapılmasını kararlaştırmıştır.

Ancak Kasımpaşaspor maçı sonunda kendini bilmezlerin ,  bir yöneticimize yönelik çirkin davranışları, Boluspor’un seyirci kültürüne tezat oluşturmuştur.

Seyircinin, demokratik hakkını kullanarak ve medeni bir yaklaşımla başkanı ve  de yönetimi istifaya davet etme hürriyeti vardır. Ama hiçbir taraftarın Boluspor yönetiminde görev yapan bir insana, küfür ve hakaret etme hürriyeti yoktur.

Bu çirkin davranış, Boluspor da şu an görev yapan yöneticilerin çalışma azimlerini körelttiği gibi, yarınlarda yönetici olarak görev yapmayı düşünen insanları da bu düşüncelerinden uzaklaştırmaktadır. Esas dikkat edilmesi gereken konu da budur.

Bolusporumuzun önünde oynanmamış 9 maçı daha vardır. Başkanından, aşçısına kadar hepimiz, iddiamızın devam ettiği son haftaya, son maça , son dakikaya kadar, ilk 6 ya kalma ve oradan da Süper lige çıkma inancımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

İnanıyoruz ki; çıkmış olduğumuz bu yolda, Boluspor Dostları da Bolusporun menfaatlerinin yanında duracak ve mücadelemize ortak olacaktır.

Saygılarımızla...

                                           Boluspor Yönetim Kurulu

3 yorum yapılmış
  • dursundemir
    12 Mart 2012 • 14:00
    sayin yonetim kufure gerek yok cok ayip kabul bende etmiyorum buzemini siz hazirladiniz takimi guc lendireceginize kucultun sayin baskan aydin golcu yapmaya kaltin olmaz adam golcu deyil ortasahalari yoladin forveti kim besliyecek cok yanlis yaptin oltani bile arar olduk iki otuz beslik den bolusporo golcu yaptin beyendinmi asla for vetsiz takim ortasahasiz 6 altiya kalsa bu takim filenlerde asla basarili olamaz gonderdiklerini seyret neler yaptiklarini bir de aldiklari iyimi yapmisin kotumu karar ver
  • Remzi KIRICI
    12 Mart 2012 • 14:00
    Boluspor Yönetim Kurulu "Kendini bilmez, insanlıkla taraftarlıkla alakası olmayan" gibi sözlerle bir kısım taraftarı kötülüyorsunuz. Hiç bir kişi küfür edenin yanında olamaz. Ancak; basın açıklamanızda, O kaba kuvvet uygulayan yöneticiniz, kötülediğiniz seyirciden hiç bir farkı olmayan, kendinin yönetici ve sorumlu olduğunu unutan, toplum psikolojisini bilmeyen O zat hakkında tek kelime yok. Bu durum yöneticinizin yaptıkları davranışları "ONAYLIYORSUNUZ" anlamına gelir ki; yaptığınız Basın açıklamasının toplum karşısında hiç bir değeri kalmamıştır. Yötecinizin yaptığı gibi, herkes hakkını "kaba kuvvetle" mi alması gerekir? Yanlışı ikinci bir yanlışla düzeltemezsiniz. Boluspora gönül veren insanları, bu basın açıklamanız üzmüzdür. Sayın Boluspor Başkanı, kendini eleştiren yöneticiye; "hemen istifa et" demekle, Küfür eden seyirciye " yumruk atan yönetici"yi korumakla Boluspora ulusal basında zarar vermektedir.
  • Nedret Yıldız
    12 Mart 2012 • 14:00
    "taraftara sert tepki" bu nasıl başlık? Ona, buna, kime küfür edilirse edilsin bunun affı yoktur. Adamın yüzüne baka baka ana avrat küfür eden adama çıkıp burada taraftar demeyin. derseniz, adam gibi taraftara hakaret etmiş olursunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.