VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eski aslan sosyal demokrat konuştu

13 Mart 2012

28 Şubat sürecinin CHP’lisi şimdilerin AK Parti’lisi Arzu Özdoğan, AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı ...

28 Şubat sürecinin CHP’lisi şimdilerin AK Parti’lisi Arzu Özdoğan, AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı seçildikten sonra kendisiyle ilgili yapılan eleştirilere, “Herkes sizi sevmek zorunda değil. Kimse kimseyi başkanı olarak görmek zorunda değil” dedi.

Bolu Ekspres Gazetesi’ne konuşan Arzu Özdoğan, delegelerin kendi üzerini çizmeleriyle ilgili olarak, “Bu böyledir, özel hayatta da bu şekildedir. Herkes sizi sevmek zorunda değil. Kimse kimseyi başkanı olarak görmek zorunda değil. Bana tepki gösterenler demokratik ve siyasi alana gelmesi gerekiyor” dedi.

Arzu Özdoğan, “Eğer bu seçim demokrasiyle yapılıyorsa, tepki gösterenlerin kendine güveni varsa, bir liste hazırlayıp bununla çıksınlar başımın üstünde yerleri var. Ama bu şekilde olan olaylar yanlıştır” ifadelerini kullandı.

“ARZU ÖZDOĞAN BU İŞİ YAPAR DEDİLER”

Kongre öncesinde ve kongre sırasında müthiş bir bilgi kirliliği yaratıldığının da altını çizen Özdoğan, “Oy kullanımının durdurulduğu, sandıklarının kapatıldığı olayı yalandır. Genel merkez tarafından başkalarının aday olduğu konusu yanlıştır. Biz Genel merkeze beş bayan gittik. Bunun ardından biz, iki kişi bir daha gittik. Genel merkezin tavrı kongreye tek liste ile gidilmesiydi. Genel Merkeze adayların çağrıldığında eğitiminiz, duruşunuz, sosyal çevreniz ve Ak Parti siyasetini daha çok nerelere yayabiliriz düşüncesiyle mülakat yapılıyor. Bu detaylar sonrası benim ismim öne çıktı ve Avukat Arzu Özdoğan bu işi yapabilir görüşünde buluştular” dedi.

3 yorum yapılmış
  • nuray
    12 Mart 2012 • 14:00
    eğitim ,duruş demişsinde hani aile kavramınız tabii aile kavramı olmayınca bahsedilemez.
  • ayşe dağhan
    12 Mart 2012 • 14:00
    Neymiş efendim sandıkların kapatılması yalanmış saat 14:00 de kapatılmadı mı? senin hayatında kongren gibi yalan....
  • gülsüm
    14 Mart 2012 • 14:00
    av.yüksel gültekin haklı ikna odalarında, üniversite ve mahkeme kapılarında dolaştırarak hayatımdan 2 yılımı siz ve sizin zihniyetiniz çaldı.Daha bir kaç yıl önce bu parti ve ileri gelenleri için neler söylediğiniz ortadayken sırf nemalanmak için buraya geldiğiniz açık.yazıklar olsun........
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.