VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şehit ve gazi ailelerine evde sağlık hizmeti

12 Mart 2012

 Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in emriyle başlayan Evde Sağlık Hizmetleri projesi kapsamında şehit ve gazi aileleri ...

 Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in emriyle başlayan Evde Sağlık Hizmetleri projesi kapsamında şehit ve gazi aileleri evlerinde sağlık kontrolünden geçiriliyor.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in talimatıyla il merkezi ve ilçelerdeki hastaneler ile toplum sağlıkları bünyesinde oluşturulan 'Evde Sağlık Hizmetleri' projesi hayata geçti. Proje kapsamında şehit ve gazi ailelerine evlerinde sağlık hizmeti verilmeye başlandı. Öncelikle bu kapsamda tespit edilen aileler ile şube müdürlüğü iletişime geçip evde sağlık hizmetinden yararlanmak isteyip istemedikleri soruyor. Aileler tarafından onay alındığı takdirde İl Sağlık Müdürlüğü ile temasa geçip kimlere ne zaman gidileceği talimatı verilerek evde sağlık hizmeti sorumlu aile hekimleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Geçen Şubat ayında Şehit P.Komd. Mustafa Değercan, Şehit P.ÇVŞ. Kenan Özdemir, J.Er Sinan Demirbaş, J.Er Murat Paçal, J.Er Dursun Değirmencioğlu, Şehit J.Er Mehmet Kaya, Şehit P. Astğm. Hasan Durmuşoğlu, Şehit J.Er Emrah Temel, Şehit J.Er Sami Akbıyık, Şehit J.Er Mehmet Diri, Şehit J.Er Ahmet Er ve Şehit P.Er Hilmi Er'in yakınlarına, Kıbrıs gazileri Muhittin Turhan, Mehmet Akça ve ailelerine, Kore Gazisi eşi Fatma Demirer'e evde sağlık hizmeti verildiği belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.