VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Üzerimizde büyü var...

11 Mart 2012

Boluspor kendi evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya ikinci yarıda yediği tek golle 1-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlı ...

Boluspor kendi evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya ikinci yarıda yediği tek golle 1-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz haftalardır süren gol orucunu bu hafta da bozamadı. İlk iki hayalleri suya düştü.

Boluspor kendi sahasında karşı karşıya geldiği ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa karşısında güzel bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlup olmaktan kurtulamadı. Maçın tamamında etkili bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar ikinci yarıda Hüseyin'in attığı gole engel olamayarak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Boluspor, rakibi Kasımpaşa'nın ikinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen bir türlü istediği golü bulamayınca haftalardır süren gol orucunu da bozamadı. Gomis'e yaptığı hareket sonrasında hakem Tolga Özkalfa Kasımpaşalı oyuncu Sarmov'u ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına attı. Kırmızı beyazlı ekibin gol aradığı sırada kontra atağa kalkan Kasımpaşalı oyuncular Boluspor savunmasını az adamla yakalayınca Hüseyin Kala 65'nci dakikada düzgün bir vuruş yaparak takımına galibiyeti getiren golü attı.

ÜMİTLER TÜKENDİ

Maçın son bölümlerinde 10 kişi kalan rakibinin üzerinde baskı kuran Boluspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın 89'ncu dakikasında sağ kanattan yapılan ortada top ceza sahası içinde Veli'nin önünde kalınca Boluspor büyük bir şans yakaladı. Kasımpaşa savunması Veli'nin şutunu çizgi üzerinden çıkarınca Boluspor için tüm ümitler tükenmiş oldu. Boluspor'da alınan mağlubiyetin ardından haftalardır süren kötü gidişata bir yenisi daha eklendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.