VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor basının sorularını cevapladı

8 Mart 2012

Boluspor Yönetim Kurulu, akşam saatlerinde basın toplantısı düzenlendi. Tesislerde gidişatın değerlendirildiği toplantıda gazetecilerin karşısına çıkan ...

Boluspor Yönetim Kurulu, akşam saatlerinde basın toplantısı düzenlendi. Tesislerde gidişatın değerlendirildiği toplantıda gazetecilerin karşısına çıkan isim Genel Sekreter Seçkin Kavarna oldu. Ancak, gidişattan çok son günlerde açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Ervani Alemdar ve Recep Aydoğanlı toplantıya damgasını vurdu.

 

“RECEP AYDOĞANLI KULÜBÜN İŞLERİNE ZATEN KARIŞMIYOR”

 

“TRANSFER KOMİTESİNDEKİ HERKESİN TRANSFERLERDE İMZASI VAR”

 

“MAYIS’TA KESİN BIRAKIYORUZ”

 

“BİZ KİMSEDEN RANT ELDE ETMEDİK”

 

 

Boluspor’un son beş haftadır galibiyete hasret kalması ve zirveden uzaklaşması üzerine yönetim kurulu basın toplantısı düzenlendi. Tesislerde yapılan toplantıya çok sayıda gazeteci katılırken, basın mensuplarının karşısına Genel Sekreter Seçkin Kavarna geçti. Konu, Boluspor’un ligde gidişatıydı ancak yapılan yönetim kurulu açıklamasından sonra gazetecilerin soruları öne çıktı. Son günlerde yönetici Ervani Alemdar’ın açıklamaları gündemi sarsarken, bir başka eski yönetici Recep Aydoğanlı’nın da verdiği yanıt günlerce konuşuldu. Basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Seçkin Kavarna, bütün sorulara içtenlikle yanıt verdi.

“RECEP AYDOĞANLI’NIN BİLGİLERİNDEN FAYDANLAMAK ZORUNDAYIZ”

Eski yönetici Recep Aydoğanlı’nın kulüpte hiçbir işe karışmadığını ve bazı zamanlarda kendisinden yardım istediklerini söyleyen Seçkin Kavarna, “Recep Aydoğanlı konusunda herkes bize yükleniyor. ‘Kulüpten elini ayağını çeksin başka bir şey istemeyiz’ diye söylemler var. Sonuç olarak Recep Aydoğanlı kulüpte yönetici ya da her hangi başka bir görevde değil. O yüzden kulüpte olan biten işlere karışması gibi bir şey söz konusu değil.

Ama tabii ki şahsım adına söylüyorum. Recep Aydoğanlı'nın bilgilerinden yararlanmak zorundayız. Bir konu olduğunda arayıp danıştığım zamanlar oluyor. Hiçbir şekilde kulüpte bir etkisi bir baskısı yoktur. Bu sezon başı sadece Vedat Budak ve Orhan Ak transferlerinde bizim isteğimiz doğrultusunda yardımcı olmuştur. Herhangi bir Boluspor maçında Recep Aydoğanlı'yı gören taraftarlar 'Yine bu adamın parmağı var bu işte' gibi söylemlerde bulunuyorlar. Herkes Boluspor maçına gelebilir. Recep Bey'in gelmesi yönetimin işlerine karıştığı anlamına gelmez” diye konuştu.

“TRANSFERDE HERKESİN İMZASI VAR”

Yönetici Ervani Alemdar’ın kendi bilgisi dışında transferler yapıldığı yönündeki iddiaları da yanıtlayan Genel Sekreter Seçkin kavarna, “Ervani Alemdar, bilgisi dışında transferler yapıldığını ya da oyuncu gönderildiğini beyan etti. Boluspor'da bu sezon hiçbir transfer 9 kişiden oluşan transfer komitesinin bilgisi olamadan yapılmadı. Transferlerde herkesin imzası vardı. ‘Benim bilgim dışında’ demeleri belki de toplantılara katılmamalarından kaynaklı olabilir. Ama Başkan Necip Çarıkçı toplantıya işleri dolayısıyla katılamayan herkesi toplantıdan sonra ya da toplantı esnasında bizzat arayarak bilgiler verdi. Yani herkesin her konuda onayı alındı. Bu Cihat Arslan'ın gelişi ve gidişinde olduğu gibi Özcan Kızıltan ve ara dönemde gönderilen oyuncular için de geçerlidir” şeklinde konuştu.

“MAYIS’TA KESİN BIRAKIYORUZ”

Kamuoyunda ‘Necip Çarıkçı ne diyorsa kulüpte o oluyor’ gibi söylemler duyulduğunu ve bunun kesinlikle doğru olmadığını ifade eden Kavarna, “Belki önceki sezonlarda böyle şeyler olabilir ya da bu şekilde gözükmüş olabilir. Ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum ki bu sezon hiçbir şekilde yönetimin onayı olmadan, herkese tek tek danışılıp onay alınmadan iş yapılmadı.

İnsanlar 'Necip Çarıkçı ne diyorsa o oluyor' gibi söylemlerde bulunuyorlar ama kimse içeride ne olup bittiğini bilmiyor. Eski olanlara bakıp bizleri yargılıyorlar. Tekrar söylüyorum bu sezon her konuda bütün yöneticilerin tek tek görüşleri alınarak karar verildi. Ama artık biz de yıldık. Mayıs ayında genel kongre yapılacak. Biz artık bıraktık. Bunu şahsım adına söylüyorum asla ve asla geri dönüşü olmayacaktır. Başkanımızın da bu şekilde düşündüğünü tahmin ediyorum. O da kurulda aday olmayacaktır. Ben kesinlikle kimsenin listesinde de yer almayacağım. Boluspor'da ki görevlerimi en azından birkaç sene bırakıyorum. İleride ne olur belli olmaz” ifadelerine yer verdi.

“BİZ KİMSEDEN RANT ELDE ETMEDİK”

Yöneticilerin Boluspor’u kullanarak belediye ve başka kurumlardan rant elde ettiği yönünde dedikodular olduğunu söyleyen Seçkin Kavarna, sert sözler kullandı. ‘Bunu ispatlarlarsa hepinizin adı şerefsiz olsun’ diyen Kavarna şöyle devam etti;

 

“Hakkımızda bir sürü laf çıkıyor. Biz Boluspor'u kullanarak belediye ve başka kurumlarla kendimize rant ve çıkar sağlıyormuşuz. Bunların hepsi uydurma. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa bana belge getirsinler. Bizler böyle bir iş kesinlikle yapmadık, yapmayız da. Benim böyle işler yaptığımı düşünen kişiler boş laf etmek yerine bana 'Al bak bu şunun dekontu. Al bu da bunu kanıtlar belge' diyerek gelsinler. Eğer böyle bir şey yaptıysam şerefim ve namusumu ortaya koyuyorum. Ben şerefsiz bir insan değilim. Keza yönetici bütün arkadaşlarımız adına konuşuyorum hiç kimse bu şekilde işler yapmaz. Böyle işler yaptığımızı ispatlasınlar o zaman hepimizin adı şerefsiz olsun. Bunu da açık yüreklilikle söylemek istiyorum.”

1 yorum yapılmış
  • dursundemir
    8 Mart 2012 • 13:00
    biraksanizda fark etmez buseneyi bosuna hersenegibi harcadiniz 3 kisi adam gibi adam almadininiz gibi eldeki iyi adamlari gonderdiniz kaliteniz burdan beli cok kotu tarans ver polikataniz hic iyi deyil umit giderde cetin kalitesin deki oyun cu asla alinmaz umiten ustun olmasi lazimdi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.