VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bahri Kaya kupa kurasını değerlendirdi

8 Mart 2012

Boluspor teknik direktörü Bahri Kaya Ziraat Türkiye kupası kurasını değerlendirdi. Kaya öncelikli hedeflerinin süper lig ...

Boluspor teknik direktörü Bahri Kaya Ziraat Türkiye kupası kurasını değerlendirdi. Kaya öncelikli hedeflerinin süper lig olduğunu belirtirken, tüm futbolcularına kupa maçına iki gün kalaya kadar Beşiktaş maçını konuşmalarını yasakladığını belirtti.

Hem lig maçları, hem de kupadaki Beşiktaş maçı hakkındaki çok özel görüşlerini açıklayan tecrübeli teknik adam şu açıklamaları yaptı.

“Kupa maçını konuşmalarını oyuncularıma yasaklıyorum”

Sakarya’da dün (Çarşamba) idmanımızı yaptık ve kupada rakibimizi öğrendik. Artık kupanın konuşulmasını oyuncularıma yasaklıyorum. Boluspor’lu futbolcular Erciyesspor maçına kadar sadece lige odaklanacak ve Beşiktaş maçına iki gün kalaya kadar oyuncularım kupayı düşünmeyecekler konuşmayacaklar. Benimde hiçbir şekilde şu an için kupayla ilgili düşüncem ve tasarrufum yoktur.

“Sadece Kasımpaşa maçını düşünüyoruz”

Boluspor için çok daha önemli olan bir lig var. Bütün yoğunluğumuz ve düşüncemizle şu an için hafta sonu oynayacağımız Kasımpaşa maçına yoğunlaştık. Erciyesspor maçından sonrada Beşiktaş’la oynayacağımız kupa maçını hangi oyuncularla ve nasıl oynayacağımızı herkesle bütün kamuoyu ile paylaşacağım. Ama şu an sadece Kasımpaşa maçından başka bir şey düşünmediğimi, ligin bizim için çok daha önemli olduğunu söyleyebilirim. 

“Beşiktaş maçı Bolu camiası için önemli”

Kurada Beşiktaş’ı çekerek Boluspor yıllardır karşı karşıya geldiği rakibiylr yine yıllar sonra karşılaşacak. Bu konu çok daha önemli. Yıllardır aynı ligde birlikte oynamış bir rakibimizle kupada sahamızda oynayacağız. Bu maç yıllar sonra Boluspor taraftarı ve Bolu camiası adına oldukça önemli. Onun için bu kura bizim için hoş bir kura oldu.

“Kupa önemli ama asıl hedefimiz süper ligdir”

Tabi tüm bunları söylerken şartlar ne olursa olsun, hangi futbolcularımız oynarsa oynasın, Boluspor bu maçı kazanmak için, kupada tur atlamak için oynayacaktır. Tekrar tekrar söylüyorum ama öncelikle biz ligi düşünmek sorundayız, hedefimiz süper ligdir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.