VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor yıllar sonra o takımla kupada karşılaşacak

7 Mart 2012

Boluspor, Gençlerbirliği'ni eleyerek ilk 16 takım arasına girdiği Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig’in güçlü ekiplerinden ...

Boluspor, Gençlerbirliği'ni eleyerek ilk 16 takım arasına girdiği Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Beşiktaş’la eşleşti. Boluspor kura çekimleri sonrası tek maç usulü olan karşılaşmada kara kartallarla kendi seyircisi önünde oynayacak.  

21 ila 23 Mart tarihleri arasında oynanacak karşılaşmaların sonunda galip gelen 8 takım çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final maçları, dördüncü eleme turunda tur atlayan sekiz takım arasından TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.

Başkan Çarıkcı kurayı değerlendirdi

Bolu’da Beşiktaş’ı ağırlamaktan gurur duyacağız diyen başkan Necip Çarıkcı "Daha önceden de Beşiktaş’lı yönetimiyle dostluklarımız var. Onlarında Aladağ’da bir kamp merkezi yapmak için girişimleri olmuştu. İnşallah bununla ilgilide bir gelişme olur. Böyle büyük takımları ilimizde ağırlamaktan son derece mutluluk duyacağız. Beşiktaş, Galatasaray gibi takımların Bolu’ya katkısı olacaktır. Rakibimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Boluspor’da yıllardır istediğim bir şeydi kupa da var olmak. Bu senede 16 takım içersinde yer aldık ve 4. tura yükseldik. Bundan dolayı onurlu ve guruluyuz. Kupa 4 büyüklerden bir takımla eşleşmek istiyorduk ve muradımıza erdik. Mutluyuz”

Beşiktaş cephesinden ilk açıklama

Boluspor'un Türk futbolunun önemli kulüplerinden biri olduğunu dile getiren Akalın, ''Boluspor ile eşleşmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Boluspor, Türk futbolunun en önemli spor kulüplerinden bir tanesi. Centilmen bir kulüp ve takım. Boluspor ile eşleşmekten mutluluk duyuyoruz'' dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.