VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkandan tören açıklaması

6 Mart 2012

Bolu'lu hayırsever işadamı İzzet Baysal'ı 12'nci ölüm yıldönümünde mezarı başında yapılan anma törenine katılmayan ve ...

Bolu'lu hayırsever işadamı İzzet Baysal'ı 12'nci ölüm yıldönümünde mezarı başında yapılan anma törenine katılmayan ve eski CHP'li Belediye Başkanı Yüksel Ceylan'ın konuşmacı olarak katıldığı için törene gitmediği iddia edilen Alaaddin Yılmaz, “Sağlık problemlerim olduğu için törenlere katılamadım. Bunun arkasında farklı bir şey aramak Bolu'ya ihanettir.” dedi.

 İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Alaaddin Yılmaz, “İnsanlar heryere gidecekler diye bir şey yok. Sağlık problemlerim olduğu için törene katılamadım. Belediye Başkanı bir yere gitmediği zaman bazı kesimler provokatörlük görevlerini yerine getiriyorlar. Bir kesime tavır koyacaksak bunu net olarak gösteririz. Kimseye de sormayız. İzzet Baysal gibi hassas bir konuda bile ortalığı karıştırmak isteyenlere diyecek bir şey bulamıyorum. İzzet Baysal'ı bir kez daha şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • Alaaddin Lamba
    5 Mart 2012 • 13:00
    Siz nasıl Özgürsünüz???? Dün yazdığım yorumu neden yayınlamadınız?Aynı yorumu siz yayınlamadığınız için BOLU GÜNDEM gazetesine yazdım.Yayınlamışlar.Başkanın mesai saatinde Bolu Beyi Pasajın da kağıt oynaması normal mi?Ayrıca siz bundan neden korktunuz?Yollar,kaldırımlar,kökez suyu v.b sorun dururken..O zaman İLK YORUMU SİZ YAPIN demeyin..
  • SİHİRLİ LAMBA
    6 Mart 2012 • 13:00
    pazartesi saat 16:10 da bolubeyi çarşısı 3.katta bulunan kahvehanede oyun oynarken nekadar hasta olduğu yaptığı esprilerden ŞENAY DÜDEK esprilerinden anlaşılıyordu.böyle bir başkanın ilinde yaşamak eziyet.insanların gözünün içine bakarak yalan söylüyor...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.