VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İsmail Gezgin özgürbolu'ya konustu

6 Mart 2012

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda 18 Mart’ta yapılacak olan il kongresi öncesinde Bolu Belediyesi Meclis ...

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nda 18 Mart’ta yapılacak olan il kongresi öncesinde Bolu Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Gezgin adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. Gezgin www.ozgurbolu.com’a çarpıcı açıklamalar yaptı. İsmail Gezgin, “Bu iş böyle gitmez. 2 gün sonra adaylığımı açılayacağım” dedi.

AK Parti’de mevcut İl Başkanı Ömer Sayın’ın adaylığını resmen açıklamasının ardından kulislerde aday olacağı konuşulan Bolu Belediyesi Meclis Üyesi ve eski Merkez İlçe Başkanı İsmail Gezgin çarpıcı açıklamalar yaptı. Gezgin, “Biz bir yol haritası belirledik. Ortak liste çıkartmak için çabalıyoruz. Derdimiz koltuk ve makam değil. Uğur Akbay isminde müzakereler yapıldı ve daha sonra bazı durumlar değişti. Bu aşı 1 senede tutmadı” diye konuştu.

“DERDİMİZ PARTİYİ BİRLEŞTİRMEK”

 2 gün sonra adaylığını açıklayacağını ifade eden İsmail Gezgin, “Partili arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu işin Ömer Sayın’la yürümeyeceği kararına vardık. Geçmişte görev yapmış milletvekili ve belediye başkanlarımızla görüşerek ortak aday konusunda birleştik. Bizim derdimiz özde bütünlük. Benim derdim partiyi birleştirmek. 2 gün sonra adaylığımı açıklayacağım. Görüşmelerim devam ediyor” şeklinde konuştu.

  “ÖMER ABİYİ ÇOK SEVERİM”

 "Ömer Sayın çok sevdiğim bir abim. Ben il yönetiminde ikinci adamım. Ömer ağabeyinin kişiliğine kesinlikle laf ettirmem. Ama bu aşı bir seneden beri tutmadı. Bu gidişatla partimiz zarar görüyor. İnşallah partimiz için hayırlı olacak sonuç ortaya çıkar”

1 yorum yapılmış
  • ömer
    7 Mart 2012 • 13:00
    partiyi bölen asıl sizlersiniz şimdi çıkmış partiyi birleştirmek istiyorum falan bırakın bu işleri senin gibi insanlar bu partide başkan olursa ben ve ailem ak parti için tek bir oy atmayacağım menfaat elde edenler bu partiden uzak dursun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.