VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Dağı kar yağışıyla savaşıyor

3 Mart 2012

Bolu Dağı'nda dün geceden bu yana aralıksız süren kar yağışı sonrası ulaşım durma noktasına gelirken, ...

Bolu Dağı'nda dün geceden bu yana aralıksız süren kar yağışı sonrası ulaşım durma noktasına gelirken, tek çeker TIR'ların zincirsiz geçişine izin verilmiyor.

Bir haftadır aralıksız yağan kar, gece saatlerinde etkisini yeniden artırdı. D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde yoğun kar yağışı sonrası ulaşım durma noktasına geldi. Yumrukaya mevkii ile Karanlıkdere mevkii arasında ulaşım felç olurken, kar yağışının zeminde de etkisini göstermesi üzerine trafik ekipleri zincir uygulaması başlattı. Tek çeker TIR'ların zincirsiz geçişine izin verilmeyen ve trafik akışı tek şeritten sağlanan Bolu Dağı'nda, Karayolları ekipleri tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı.

Öte yandan Abant Kavşağı'nda zincir takmak isteyen sürücülere yardım eden köylüler, "Bu kar yağışına biz de şaşırdık. Son yıllarda hiç böyle kar yağmadı. Biz de buraya gelerek yolda kalan sürücülere yardım ediyoruz. Zincir takıp para kazanıyoruz" dedi. Kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği Bolu Dağı'nda zincir uygulamasının gece saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.