VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tabancamla oynarken patladı...

2 Mart 2012

Radyolog Doktor Metin Kalaoğlu, İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde doktor dinlenme odasında yaşanan ...

Radyolog Doktor Metin Kalaoğlu, İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde doktor dinlenme odasında yaşanan tabanca ile ateş etme olayı ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bolununsesi Gazetesi’ne konuşan Metin Kaloğlu, "Öncelikle olay nedeniyle başta doktor arkadaşlarım olmak üzere herkesten özür diliyorum" diyerek yaşananları şöyle anlattı; 

KESİNLİKLE ALKOLLÜ DEĞİLDİM”

Basında çıkan haberlerde, olay anında kendisinin alkollü olduğu şeklinde yanlış bir bilgi verildiğini belirten Kaloğlu, “Kesinlikle alkollü falan olmadığım gibi, zaten bu konuda alkolsüzdür raporu da verildi” dedi. 

"EŞİMİN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE STRESLİYDİM"

“Eşimin kanser hastası olması nedeniyle son zamanlarda stresli günler yaşıyordum. Doktor dinlenme odasında yaşanan olay anında cebimde bulunan 6,35’lik küçük tabancamla oynarken, tabanca elimde patladı. O anda şok geçirmişim. Odada bulunan doktor arkadaşım Dilşad Öztürk silahı elimden almış. Burada silahla oynamamın doğru bir davranış olmadığını kabul ediyorum. Ama birilerine sinirlenip televizyona doğru bilinçli bir şekilde ateş ettiğim şeklinde yazılanların da doğru olmadığını belirtmek istiyorum.”    

 "KAZA SONUCU YAŞANMIŞ BİR OLAYDIR, KİMSEYLE PROBLEMİM YOKTUR"

“Otuz yıllık doktorluk hayatım boyunca, ne meslektaşlarımla, ne de hastalarımla hiç bir problemim olmamıştır. Haberlerde yazıldığı gibi doktorlar hakkında ileri geri konuştuğum doğru değildir. Odada bulunan doktor arkadaşlarım da olayın kaza ile gerçekleştiğine şahit oldular ve bu şekilde ifade verdiler. Hatta kaza ile gerçekleşen bu olayı polise bile haber vermemişler. Yaşanan olaydan 4 saat sonra haberleri olan polisler, hastaneye gelerek beni polis merkezinde götürdüler.”   

1 yorum yapılmış
  • murteza
    4 Mart 2012 • 13:00
    bizde yedik....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.