VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da Kaya imzayı attı

1 Mart 2012

Boluspor'da hafta başından bu yana süren hoca arayışları teknik direktör Bahri Kaya'ya attırılan imza ile ...

Boluspor'da hafta başından bu yana süren hoca arayışları teknik direktör Bahri Kaya'ya attırılan imza ile sonlandı. Mayıs ayının sonuna kadar Boluspor'a "evet" diyen Kaya Boluspora gelmesinde en önemli payın kırmızı beyazlı ekibin kadro kalitesinin hedefe koşacak yapıya olmasını bağladı.

"Henüz teknik direktör konusunda başarılı olamadık"

Başkan Çarıkcı yaptığı açıklamada bu sezon teknik direktör konusunda başarılı olamadıklarını söyledi. Çarıkcı "Yeni teknik direktörümüz bu ligi iyi bilen ve tecrübeli bir teknik adam. Boluspor olarak hala ilk iki şansımız devam ediyor. Artık yeni hocamız ile kalan maçları iyi değerlendirmek istiyoruz. Yönetim olarak , basın olarak ve taraftar olarak hocamızın yanında yer alırsak hedefe ulaşacağımızdan şüphem yok" dedi. 

"Camiaya güvenerek görevi kabul ettik"

Kısa zaman diliminde beklentilerin büyük olduğunu belirten Kaya "Boluspor'u çok yakından biliyorum. Kendime bu oyuncu kadrosuna ve camiaya güvenerek bu görevi kabul ettim. Önümüzdeki 11 maçta en iyisini yapmak için ekibimizle elimizden geleni yapacağız. Boluspor'u istenilen hedefe taşımak için birlik olacağız" dedi.  Emre konusu tatlıya bağlandı

Boluspor'la Giresunspor maçından sonra futbolcumuz Emre Tormaan hakkında yaptığı açıklamayla Boluspor camiasının o dönem tepkisini çeken ve kulüp tarafından eleştirilen teknik direktör Bahri Kaya yaşananlarla ilgili çu açıklamayı yaptı. 

Kaya "Boluspor kulübü de zaten o dönem bu konu ile ilgili basın açıklaması yapmıştı. Bu süreç artık benim ve Emre'nin arasında. Ben Emre'nin saha içi ve saha dışında nasıl birisi olduğunu iyi biliyorum. Oyuncumla aramızda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bizler profesyonel kişileriz.O zaman hepsi saha içinde yaşanmıştır" diyeek, akıllarda kalan soru işaretlerine son verdi.

1 yorum yapılmış
  • demir dursun
    29 Şubat 2012 • 13:00
    SAYIN BAHRI BEY BEN SENIN YERINE OLSAM TORAMANI BUGUN YOLARIM BASKAN YOLNACAK ADAMLARI YOLLAMADI. YOLANMIYACAKLARI YOLLADI TAKIMA ZARAR VERIYOR BAK HIC YOKTAN KIMIZI GORDU ZORLA KENDINI ATIRDI CECESININ YUZUNDEN HAKEM ATMIYACAKTI NIYE ATMIYORSUN DIYE KONUSTU ITIRAZ ETI HERTAKIMDA KOTU ALIS KANLIKLARINA DEVAM EDIYOR KES TAKIMDAN SATEN FAYDASI YOK ZARAR VERIYOR GELDIN AMA GOLCUN YOK VAR SEHI BASKANIN SENIN ADAMIN CETINI GORECEGIZ SENIN UMITI YOLADI CETINI ALDI IKI YASLI FORVETEN NEBEKLERSIN GELELI KAC MAC YAPTIK ATIGI GOL SAYISINA BAKIN VEYSELIN CETININ SEVTAGIYOK OLMAZDA 40 MAC YAPSA 5 ...6 TI GOL COK ZOR ATAR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.