VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor potada bir başka güzel!...

29 Şubat 2012

Boluspor basketbol takımı ligin güçlü ekiblerinden ve dev bütçesi ile 2. lige çıkmasına kesin gözü ...

Boluspor basketbol takımı ligin güçlü ekiblerinden ve dev bütçesi ile 2. lige çıkmasına kesin gözü ile bakılan Ankara Söğütsen Seramik Basketbol takımını 100-60 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Kırmızı beyazlılar grubunda play-off'lara kalmak için önemli adımı geride bırakırken, sıralama içinde önemli bir avantajı eline geçirdi. 

Ligde oynadığı maçlarda henüz mağlubiyeti bulunmayan Ankara Söğütsen Seramik Boluspor maçında favori olarak çıkmasına karşın ekibimiz iyi başladığı maçın özellkle ilk 2 periyodunda maçta ağırlığını hissetirdi. İlk periyodu 31-15 gibi farklı şekilde önde tamamlayan ekibimiz ilk yarının tamamlanması ile soyunma odasına 47-34 önde gitti. 3 periyotta yeniden sahne alan 14 dev adam bu periyodu 77-46 sayı ile tamamladı. 

Oynadığı maçlarda son periyotları oldukça iyi geçiren Ankara Söğütsen Seramik Basketbol takımına karşı son 10 dakika nefes aldırmayan Boluspor Basketbol takımı farkı iyice açarak maçın son saniyelerine 97 sayı ile girdi. Taraftarın "Yüz, yüz" tezahuratları ile atılan son saniye basketi ile ekibimiz maçı 100-60 gibi farklı bir skorla kazanırken hanesine önemli bir 2 puanı yazdırmayı bildi. 

Ne attılarsa girdi

Boluspor'da Serdar Hot 22, Erhan Taşlı 16 ve Ramazan Öksüz 14 sayı ile oynarlarken özellikle atılan üçlükler skora büyük katkı sağladı. 

Levent çabuk alıştı  Boluspor'un bugün evraklarını yetiştirerek Diyarbakır'dan sabah uçağı ile Bolu'ya getirilen yeni transfer Levent Altan ise ilk kez formasını giydiği Boluspor forması ile yabancılık çekmedi. Levent 13 sayı ile takımına büyük katkı sağladı.     

Hakemler: Barış Tuna, Can Cihan

Boluspor: Ramazan, Metin, Serkan Çetin, Serdar Hot, Serkan Tanırgan, Erhan Taşlı, Levent Altan, Çağdaş, Ufuk, Metin Salkım, Uğur Tuncay, Uğur Tezcan

Söğütsen Seramik: Cihan, Mehmet, Tolga, Berkay, Olcay, Onur, Yusuf, Doğahan, Deniz, Malkoç Halit, Enver

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.