VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hırsızın bu fantezisi herkesi şaşırttı

29 Şubat 2012

Bolu’da park halindeki iki ayrı otomobili çalan ve bir süre gezdikten sonra benzini bittiği yerde ...

Bolu’da park halindeki iki ayrı otomobili çalan ve bir süre gezdikten sonra benzini bittiği yerde bırakan Uğur G. (22) polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Müşteki Mehmet Türk, 26 Aralık 2011 tarihinde 81 BH 274 plakalı aracını Semerkant Mahallesi’nde evinin önüne park etti. Bir süre sonra evinden çıkan şahıs otomobilinin yerinde olmadığını gördü. Polis ekiplerine haber veren Mehmet Türk, aracının bulunmasını istedi. Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlatarak aracı ve şahsı aramaya başladı. Otomobil, Doğancı Köyü’nde benzini bitmiş şekilde park halinde bulundu.

Bir diğer otomobil hırsızlığı da gece saatlerinde yaşandı. Bolu’da yerel biz gazetenin dağıtımını yapan Mustafa Duman’a ait 14 ET 325 plakalı otomobil, Atatürk Bulvarı’nda durakladı. Sürücü anahtarları kontağın üzerinde bırakıp gazete bırakmak isterken Uğur G. isimli şahıs çalışır vaziyetteki aracı alıp kaçtı. Otomobille benzini bitinceye kadar gezen şahıs daha sonra aracı benzininin bittiği yerde bırakıp yanından ayrıldı. 

Polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalanan Uğur G., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye çıkarıldı. Şahsın ifadesinde “Park halindeki ve kontak üzerinde anahtarları bulunan otomobillere karşı hobim var. Çalışır vazitte ve kontak üzerinde anahtarı olan araçları görünce dayanamıyorum. Alıp benzini bitene kadar geziyorum ve sonra bırakıyorum” dediği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.