VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da Kızıltan dönemi sona erdi

28 Şubat 2012

Boluspor'da transfer komitesi bugün saat 15:00 sıralarında Özcan Kızıltan ile bir görüşme yaptı.  15 dakika ...

Boluspor'da transfer komitesi bugün saat 15:00 sıralarında Özcan Kızıltan ile bir görüşme yaptı.  15 dakika süren görüşme sonunda taraflar karşılıklı olarak sözleşmesini fesh ederken, saat 15:00'de yapılması beklenen antrenman iptal edildi.

Odasına çıkarak eşyalarını toplayan Kızıltan'ın tesislerden ayrılmak üzere olduğu öğrenildi. Öte yandan Boluspor'da Elazığspor maçı için toplanan takımı Osman hoca idmana aldı.  Saat 15:00'de ilk idmanını yapacak olan Boluspor'u alt yapı koordinatörü Osman Işılar halı sahada çalıştıracak. 

 Yeni hoca çarşamba günü geliyor

Öte yandan Boluspor'da Kızıltan döneminin resmen sona ermesinin ardından başkan Necip Çarıkcı yaptığı açıklamada yeni hocayı yarın Bolu'ya getirmek istediklerini ifade etti.

Açıklamada yeni teknik adamı çarşamba günü Bolu'ya getirerek takımla birlikte Elazığ maçı hazırlıklarına başlatmak istedikleri ifade eden Çarıkcı "Özcan hoca ile iyi niyet çerçevesinde helallaşarak yollarımızı ayırdık ve kendisine teşekkür ettik. Transfer komitesindeki arkadaşlarımız hemen çalışmalarına başlayacaklar. Ortak bir karar vererek, Boluspor'un kalan maçlarda istediği hedefe taşıyacak bir teknik adamla çalışmak istiyoruz" dedi.

3 yorum yapılmış
  • Özer ÖZEN
    27 Şubat 2012 • 13:00
    Ucuz bir hoca bulursunuz artık ne olacak.Zaten çıkmaya niyetiniz yok.Amannn.... zaman geçsin işte..Oyunculara bir tane çoban lazım.pardon koyunlara diyecektim
  • ALPAY1414
    27 Şubat 2012 • 13:00
    BU İŞLER HOCA OLMADANDA OLUYOR YETER Kİ OYUN İÇİN SAHAYA SÜRDÜĞÜNÜZ FUTBOLCULAR BİRBİRİNE İNANSIN
  • demir dursun
    28 Şubat 2012 • 13:00
    sayin baskan hocalarin yanindaki bizim bolusporda oynayan yardimci hocalarimiz ne is yaparlar yaninda soz sahibi değillerse niye duruyorlar orda sozu gecmiyorlarsa yanlislarini musade ediyorlar transferlerde takim cikarirken dur hocam diyemiyorlar mi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.