VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Milli Eğitim'in önünü domuz sürüsü kesti

28 Şubat 2012

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan’ın Kıbrıscık ilçesini ziyareti sırasında eğitimcileri taşıyan aracın önünü ...

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan’ın Kıbrıscık ilçesini ziyareti sırasında eğitimcileri taşıyan aracın önünü domuz sürüsü kesti.

Göreve geldiği günden bu yana hummalı bir çalışma içine giren ve ilçelerdeki eğitim durumlarını incelemeye başlayan Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, Kıbrıscık ilçesini ziyaret etti. İlçede bulunan okulları gezip öğrenciler ve okul müdürleriyle tanışan Alpdoğan, ilçenin eğitimdeki son durumu hakkında okul müdürlerinden bilgiler aldı. Okul bahçesinde öğrencilerle bir araya gelen Recep Aldoğan, ilköğretim okulu öğrencilerine sarılarak sohbet etti.

 İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan’ın Kıbrıscık ziyareti sırasında ilginç anlar yaşandı. Recep Alpdoğan’la birlikte eğitimcilerin de yer aldığı aracın önünü domuz sürüsü kesti. Yol ortasında bekleyen domuzlar bir süre aracın geçişine izin vermedi. Bir süre yol ortasında oyalanan domuzlar daha sonra ormanlık alana doğru ilerledi. Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli eğitimcileri taşıyan araç daha sonra yoluna devam etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.