VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da yola devam kararı çıktı....

27 Şubat 2012

Boluspor yönetim kurulunda bulunan 35 yöneticinin katıldığı ve yaklaşık üç buçuk saat süren kritik toplantı ...

Boluspor yönetim kurulunda bulunan 35 yöneticinin katıldığı ve yaklaşık üç buçuk saat süren kritik toplantı sona erdi. Toplantıdan yola devam kararı çıkarken, Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yarın görüşülerek yolların ayrılacağı ifade edildi.

 

Göztepe maçından sonra yaşanan olaylarda Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı maçtan sonra kameralar karşısına geçerek istifa edeceklerini açıklamıştı. Herkesin merakla beklediği toplantının sonunda Necip Çarıkçı kısa bir açıklama yaparak şu sözlere yer verdi;

“Dünkü oynanan maç sırasında taraftarlarımızın bizden bir isteği olmuştu. Ben zaten maçtan sonra da bu isteğe cevap vererek istifa edeceğimizi söylemiştim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla yaptığımız toplantıda yönetici arkadaşlarım devam edilmesinin kulüp menfaatine olacağı yönünde fikir birliğini beyan ettiler. Aldığımız karara göre şu an yönetim yönetim kurulu olarak görevimize devam ediyoruz”

ÖZCAN KIZILTAN YARIN GİDECEK

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Teknik Direktör Özcan Kızıltan'la da takımın aldığı başarısız sonuçları masaya yatıracaklarını ve yarın takımda kalıp kalmayacağının kararının verileceğini söyledi. Gerekenin yapılacağını belirten Çarıkçı, “ Şu an yaptığımız toplantıda yönetim kurulunun sıkıntılarını çözdük. Hocamızla da yarın görüşme yapacağız. Yaptığımız görüşmenin neticesinde kararımızı verip gereken neyse onu yapacağız. Ben gerekeni yaptım hocada yapması lazım” dedi.

3 yorum yapılmış
  • demir dursun
    26 Şubat 2012 • 13:00
    sayin yonetim yaptiniz yapacaginizi saten hoca yanlis yaptiniz forvete yaptiniz yanlis ortasahada canere nekadar guvenelir işde yaptiklari erman veya cafer kalmaliydi yerine iyi adam alayicaksaniz en azindanoltan kalmaliydi simdi kimi oynatacaksiniz akilsiz transver komitesi
  • Remzi Kırıcı
    27 Şubat 2012 • 13:00
    Boluspor yönetimin aldığı karar, olması-alınması gereken bir karardı, doğru olan yapılmıştır. Sayın Başkanım ikinci devre başı gönderdiğiniz-aldığınız futbolcu-teknik direktörde yağtığınız hataları- yanlışları toplumla paylaşınız, bu sizi yüceltir, küçültmez.
  • bolulu
    27 Şubat 2012 • 13:00
    yaptığınız iş kaşıkcı kavgası baskan onurunla istifa et
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.