VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan'dan havaalanı müjdesi...

26 Şubat 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Trend Dergisi’ne verdiği röportajda, “Bolu'ya 2 adet havaalanı yapılacak.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Trend Dergisi’ne verdiği röportajda, “Bolu'ya 2 adet havaalanı yapılacak. Birincisi Ömerler Köyü yakınlarına yapılacak ve sportif amaçlı olacak. Buraya küçük motorlu uçaklar iniş yapacak. Diğeri de normal havaalanı olacak. Sportif amaçlı olan havaalanını hemen yapmayı düşünüyoruz. Çünkü onu biz yapacağız. Diğer havaalanını ise devlet yapacak" dedi.

Alaaddin Yılmaz, yolcu taşımacılığı yapılacak havaalanı için tüm hazırlıkları yaptıklarını vurgulayarak, "Devletin, ‘Ne zaman, nereye yapalım’ diye düşünmesine gerek yok. Biz havaalanı konusunda hazırlıklarımızı tamamladık. Devlet, yarın isterse de Bolu'ya havaalanı yapabilir. O konuma geldik. Havaalanı yapılması için yolcu yoğunluğu olması gerekiyor.  Bizler Bolu'ya olan turist hareketini arttırırsak devlet havaalanını yapmak zorunda kalacak. Bunun için turizmin daha çok canlanması gerek. Burada herkese görev düşüyor" şeklinde konuştu.

“BAŞBAKANLA GÖRÜŞTÜK”

Başkan Yılmaz, iki önemli proje üstünde çalıştıklarını ifade ederek, “Projeler konusunda Başbakandan destek istedik. Bolu'daki kafa yapılarını takla attıracak. Bunu en yakınımdakilere dahi anlatamıyorum. Bu algılama ile ilgili bir durum. Hisar tepesinin kaldırılması. Bu tepe kalkınca D–100 deplase olacak. D-100'ün kalkacağına kimse inanmıyor. Yapacağımız çalışmalar herkesin inanmasını sağlayacak. En büyük problem olan katlı otopark sorununu çözecek. Böylece şehir dönüşüme erişecek. Şehre cici taksiden bakmak yerine Karacasu'dan bakacağız. Yani şehri ters çevireceğiz. Ben bunu kafamda çevirdim. Nasıl olacak diye düşünce içerisinde değilim” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.