VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O zihniyete ateş püskürdü...

24 Şubat 2012

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nin açılışına katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı ve Bolu ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nin açılışına katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı ve Bolu eski Milletvekili Fatih Metin, Yedigöller’e yol yapmaya çalışan CHP’li Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin’e ateş püskürdü. Metin, “O zihniyet böyle bir şey yapamaz” dedi.

Yıllarca Abant ve Yedigöller’e birilerinin sahip çıkmaya çalıştığını ifade eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, “Bolu olarak Abant ve Yedigöller gibi ve onun dışında kalan elimizdeki turizm değerlerimizle ilgili konular da endişeye kapılacak konular değil. Bu tartışmalar uzun yıllardır spaküle edilmekle beraber sonuç da ortada. İdari yapı olarak da Milli Parklar Genel Müdürlüğü bünyesinde olan Yedigöller, Bolu sınırları içinde ve Bolu Milli Parklar Müdürlüğü sınırları içerisindedirler” şeklinde konuştu

SEN ÖNCE KENDİ YOLUNU YAP!

Basın mensuplarının Düzce’nin Yığılca ilçesinden Yedigöller’e yol yapılmaya çalışıldığını hatırlatması üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, “Yığılca-Yedigöller yolunu bilmiyorum ama daha Düzce-Yığılca arasındaki yolu yapamamış bir zihniyetin Yığılca’dan Yedigöller’e yol yapabileceğini ben zannetmiyorum. Daha Düzce-Yığılca arasındaki yol çalışması yeni başladı. Bu alınan bilginin ne kadar sağlıklı olduğunu tartışmak lazım. Şu da bir gerçek Bolu’dan iki farklı güzergâh var. Bu konuda da endişeye gerek yok. Bizzat Bolu Valisi’nin takibinde bir konu bu da. Bolu Merkezden Yedigöller’e giden yolun iyileştirme çalışmaları çok yakında başlayacak. Zaten pratik anlamda da oraya gidecek turistin yol güzergâhı olarak, Düzce-Yığılca güzergahını kullanması çok mantıklı değil. Böyle bir yol yapılacaksa da o yol Düzcelilere hitap edebilir ancak” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.