VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan kimi işaret etti?

24 Şubat 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısıyla imzalanan tavuk gübresinden elektrik üretilecek tesisin bazı ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısıyla imzalanan tavuk gübresinden elektrik üretilecek tesisin bazı kesimleri rahatsız ettiğini iddia ederek “Bu insanların sadece cesetlerinin değil, ruhlarının da Bolulu olması gerekiyor” dedi.

Önceki gün Çin Cumhurbaşkanı Yardımsı ile imzalanan protokolün ardından ayağının tozuyla geldiği Bolu’da açıklamalarda bulunan Alaaddin Yılmaz, tesis hakkında bilgiler verdi. Yılmaz, imzalanan protokolün ardından çalışmaların hemen başlayacağını belirterek “Şu anda ÇED Raporunu almakla meşguller. Bu işlemler tamamlandıktan sonra zannediyorum Nisan ayında inşaatımız da başlar. Firma yetkilileriyle yaptığımız görüşmede de, bir an önce başlamaları gerektiği yönünde görüş beyan ettik” dedi.

 “RUHEN RAHATSIZLAR”

Bu çalışma Türkiye’de de bir ilktir. Bunu söyleyince kendisini Bolulu addeden ancak ruhen Bolulu olmayanlar rahatsız oluyor. Bu insanların sadece cesetlerinin değil, ruhlarının da Bolulu olması gerekiyor ancak sebebini anlayamadığım psikolojik nedenlerden rahatsızlığı olan bir kesim var. Ben de diyorum ki, Türkiye’de ilk defa böyle bir çalışma yapılıyor. Üstelik Bolu’da ilk defa yapılan çalışma da az değil. Bunlar da kendisini Bolulu hisseden herkesin gurur duyması gereken şeyler. Bunlar Alaaddin Yılmaz’ın eseri de değil ben Bolu’nun hizmetkârlığımı yapıyorum sadece. Güney Kore Cumhurbaşkanı ve Sayın Abdullah Gül’ün imzaladığı protokolle çöpten elektrik üretiyoruz. Şimdi de Çin Cumhurbaşkanı olacak kişiyle bir protokol imzaladık. Bununla da tavuk gübresinden elektrik üreteceğiz. Burada Alaaddin Yılmaz’ı görmesinler. Hadisenin özü Bolu'dur. Biz gelip geçici hizmetkârız. Bolulu olmayıp bundan gurur duyanlar var. Onlardan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.