VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'de sular durulmuyor...

23 Şubat 2012

MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu, il delege listesinin hazırlanışında partiye uzun yıllar hizmet etmiş isimlerin ...

MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu, il delege listesinin hazırlanışında partiye uzun yıllar hizmet etmiş isimlerin saf dışı bırakıldıklarını ileri sürerek, partinin yerel yöneticilerine isyan bayrağı açan ve “Siz kimin uşağısınız?” çıkışını yapan Eyüp Ahi'ye sert sözlerle yüklendi. Şatıroğlu, partisinin 2007 milletvekili adayını, “Derhal özür dile, yoksa disipline sevk edileceksin” sözleriyle uyardı.

Şatıroğlu, il delege listesinin hazırlanışında partiye uzun yıllar hizmet etmiş isimlerin saf dışı bırakıldıklarını savunan Ahi'nin, “Siz kimsiniz? Bu davaya gönül vermiş, ömrünü vermiş, bu dava için canını vermeye her zaman hazır olan Eyüp Ahi'yi ve benim kadar değerli arkadaşlarımı dışlıyorsunuz. Eşlerimizi yazıp da bizi dışlamanızın sebebi nedir? Bu yetkiyi kimden alıyorsunuz? Sizde hiç utanma, arlanma, vicdan, ülkücü ahlakı, terbiye yok mu? Siz kimin uşağısınız? AKP ile ortak mı çalışıyorsunuz?“ şeklindeki sözlerle parti yöneticilerini hedef almasına karşılık verdi.

 “MHP CAMİASINDAN ÖZÜR DİLE, YOKSA…”

Sabri Şatıroğlu, açıklamalarının devamında, Ahi'den özür talebinde bulunarak, “Bu ifadelerle partisine hizmet edenleri yaralayan kişiye bu sözleri yakıştıramıyorum. Hiçbir MHP'li uşak değildir. MHP'liler davasının adamıdır. Ve davasına hizmet için vardır. Ben bu açıklamaları kınıyorum. Yıllardır MHP'li olduğunu ileri süren birinin MHP camiası hakkında bu ifadeleri kullanmasını kınıyor, kendisinden MHP camiasından ve yönetimden özür dilemesini istiyorum. Çünkü sarf ettikleri sözler, onun parti disiplin kuruluna sevk etmek için yeterlidir” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.