VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılmaz Becikoğlu fena patladı

22 Şubat 2012

TFF Futbol Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Trabzonspor Kulübü eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu öyle fiyasko ...

TFF Futbol Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Trabzonspor Kulübü eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu öyle fiyasko bir açıklama yaptı ki, açıklamaya tepki öncelikle Boluspor Kulübü eski Başkanlarından Yılmaz Becikoğlu'ndan geldi. Hacıosmanoğlu, Federasyon Başkanlığı için adı geçen, ancak aday olmayacağını bildiren Şenes Erzik'i eleştirmek maksadı ile hazırladığı basın bildirisinde eski defterleri karıştırarak Bolu-Adana Demirspor maçında şike yapıldığını ve bu şikeyi Erzik'in örtbas ettiğini kaydetti.

O yılların Boluspor Başkanı Yılmaz Becikoğlu ise eski defterleri karıştırarak menfaat temin etme maksadında olan Hacıosmanoğlu'na tepki göstererek açıklama yaptı. Hacıosmanoğlu basın bildirisinde şunları kaydetti: Şenes Erzik, gündemdeki konu şikeye yabancı değil. Başkanlığı dönemindeki Bolu-Adana Demir maçında tahkim '3'te 2' çoğunlukla 'şike var' derken o, bunu söyleyen kurulu ortadan kaldırdı, Malatya'yı düşürüp Bolu'yu kümede tuttu. Üstelik bu olaylardan sonra yargı süreci tamamlandığında başkanların para alışverişini mahkemede itiraf ettiğini de unutmamak lazım. O günün genç ve aktif, bugünün yaşlı, masum ve tarafsız görünümlü Şenes Erzik'i acaba bu konudaki tecrübesinden dolayı mı özel olarak tercih ediliyor!” 

“BECİKOĞLU, ŞENES ERZİK'E SAHİP ÇIKTI” 

Becikoğlu basın bildirisinde şu hususların altını çizdi. “Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve Futbol Federasyonu başkan adayı olduğunu söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun durup dururken Sayın Şenes Erzik'e hakaretimiz kelimelerle çatması ve Erzik'in Boluspor'u kurtardığı yolundaki sözleri Bolu'da genel bir tepkiyle karşılanmıştır. Zamanın Boluspor Kulübü Başkanı Yılmaz Becikoğlu konuyla ilgili bir açıklama yaparak şunları ifade etti. “Bundan 22 sene evvelki bir konunun Hacıosmanoğlu tarafından yeniden gündeme getirilmesini ve bu arkadaşın Şenes Erzik düşmanlığını bir türlü anlamış değilim. Boluspor - Adanademirspor maçı sonunda Malatyaspor'un şikâyeti ile gelişen olaylar tüm Türk spor kamuoyunun bilgisi altındadır. Zamanın Federasyon başkası: Sayın Şenes Erzik'in bu aşamada kulübümüzü himaye eder hiçbir davranışı ve sözü olmamıştır. Şike Tahkik Kurulu'nun oy birliği ile verdiği 'Boluspor şike yapmamıştır kararından sonra rahmetli Ekrem Amaç başkanlığındaki Tahkim Kurulunun 2-3 oyla verdiği 'Boluspor şike yapmıştır' kararı üzerine Boluspor kulübü o zamanki hukuki mevzuata göre, Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanununun kendisine verdiği itiraz hakkını kullanarak gerekli itirazları yapmış ve Tahkim Kurulu kararının ortadan kaldırılmasını istemiştir. 

“BOLUSPOR KULÜBÜNÜN ADININ KULLANILMASINA İZİN VERMEYECEĞİM” 

Uzun bir hukuki süreç sonunda devreye giren Zamanın Başbakanı cennetmekân Turgut Özal yine kamuoyunun yakından takip ettiği gibi Malatyaspor Kulübünün şikâyetini geri alınmasını sağlamış ve dosya kapanmıştır. Böylece şike konusunda hukuk sistemine göre 'Kesin Hüküm verilmemiştir.' Kesin hüküm verilmediğine göre Boluspor Adanademirspor maçında şike yapıldığı iddiası gerçekleşmemiştir. Ha böyle iken Boluspor kulübünün manevi şahsına ve kişilik haklarına ağır bir saldırı niteliğinde olan bu kabil beyanatların karşılığı herhalde Boluspor kulübü tarafından Hacıosmanoğlu'ndan sorulmalıdır, Hacıosmanoğlu'nun sayın Şenes Erzik'e kişisel bir garezinin olduğunu düşünüyorum. Eğer şayet böyle bir garez varsa bunu ifade ederken mazisi şan ve şerefle dolu, Türk Futbol tarihine Küçük Şehrin Büyük Takımı olarak adını yazdırmış Boluspor kulübünün adının kullanılmasına eski bir Boluspor Kulübü Başkanı olarak izin vermeyeceğimin bilinmesini isterim.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.