VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dişçiyi soyan hırsız yakalandı

20 Şubat 2012

Tabaklar Mahallesi’nde bir dişçiye giderek muayene olmak istediğini söyleyen ve sıra beklerken dişçinin 1000 TL ...

Tabaklar Mahallesi’nde bir dişçiye giderek muayene olmak istediğini söyleyen ve sıra beklerken dişçinin 1000 TL parasını çalan şahıs yakalanarak adliyeye çıkarıldı.

Olay, iki hafta önce İzzet Baysal Caddesi Tabaklar Mahallesi Doğancı Apartmanı’nda bulunan Gözde Yavuz’a ait diş hekimliği bürosunda meydana geldi. Diş hekimi Gözde Yavuz, bir hastasını muayene ederken Hakan S. (31) isimli şahıs içeri girerek muayene olmak istediğini söyledi. Hasta numarası yapan şahsa diş hekimi Gözde Yavuz, muayenesi bitene kadar salonda beklemesini söyledi. Bunun üzerine bir süre salonda bekleyen şahıs, Gözde Yavuz’un çantasında bulunan 1000 TL’yi aldı. Parayı cebine koyduktan sonra diş hekimin yanına giden şahıs, “Ben eşimi alıp geleceğim” dedi. Hakan S.’nin ofisten ayrılıp geri gelmemesi üzerine şüphelenen diş hekimi Gözde Çetin, etrafı kontrol etti. Bu sırada çantasının açık olduğunu ve 1000 TL parasının çalındığını gören Yavuz, hemen polise haber verdi.

Olaydan sonra takibe alınan Hakan S., iki haftalık takibin ardından polisin yaptığı baskınla evinde gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şahıs daha sonra adliyeye çıkarıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.