VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bakan yardımcısı Fatih Metin'den belediyeye ziyaret

17 Şubat 2012

Üniversite öğrencilerine dağıtılacak tablet bilgisayarların dağıtım töreni için ilimize gelen Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Belediye ...

Üniversite öğrencilerine dağıtılacak tablet bilgisayarların dağıtım töreni için ilimize gelen Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Bakan Yardımcısı Fatih Metin şunları kaydetti: Tekrar hayırlı bir vesile ile Bolu’da olmak harika bir şey. Bakanlığın yoğunluğu nedeni ile malumunuz çok fazla gelemedim. Bolu’ya ama bu vesileler bizi daha da gururlandırıyor, sevindiriyor. O neden bugün öğrencilerimize verilecek hediye töreninde bulunacağız. Sağ olsun Taner Bey’in programı da denk geldi, iyi oldu. İnşallah hayırlısı ile bu güzel hizmetlerin devamını diliyoruz.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise “Bakanımızı yaptığımız her etkinlikte yanımızda görmek bizi onurlandırıyor. İnşallah bu şevkle Bolu’ya hizmetkârlıkta kusur etmemek için bütün gücümüzle milletvekillerimiz, bakanımız ve teşkilatlarımızla beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çok eksiklerimiz var. Çok sıkıntıya soktuğumuz konular var. Bunlar yaptığımız işleri kısa zamanda bitirmek için. Bu nedenle var gücümüzle çalışıyoruz. Burada bize desteklerini hiç eksiltmeyen bakanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.