VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eğitime %100 destek

17 Şubat 2012

Bolu Belediyesi tarafından üniversiteyi kazanan Bolulu öğrencilere düzenlenen tören sonrası 850 adet tablet bilgisayar hediye ...

Bolu Belediyesi tarafından üniversiteyi kazanan Bolulu öğrencilere düzenlenen tören sonrası 850 adet tablet bilgisayar hediye edildi. 

Belediye Yeni Nikah Salonu'nda düzenlenen törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü,  Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Vekili Ömer Eru, belediye personeli, üniversite öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program da açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Alaaddin yılmaz, “Allah doğal güzellikler açısından inci tanesi gibi bir coğrafyayı bize bahşetmiş. Ankara ve İstanbul’un ortasında bir yerde görev almanın huzuru ve sizlere hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Şu anda kurulu bir şehirde içme suyunu sıfırdan çekiyoruz. Yine yağmur suyu ile kanalizasyon suyunu birbirinden tamamen ayırıyoruz. Bir taraftan da doğal gaz çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca dünya da bile örneği olmayan kullanma suyu şebekesi çekiyoruz. Bu çalışmalar devam ederken şehirde bazı sıkıntılar yaşanıyor. Siz değerli hemşerilerimizden biraz daha sabırlı olmanızı temenni ediyorum. Amacımız gelecekte yaşanabilir güzel kentlerden bir tanesi değil, en güzel kent olabilmek için gayret ediyoruz. Bu gayretle iddialı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

 “Kaliteyi her geçen gün artırıyoruz”

    Başkan Yılmaz konuşmasının devamında, “Sağlıklı ve eğitimli insanlar yetiştirebilmek için 3 yıldır Türkiye’de ilk defa bir il belediyesi olarak Bolulu olup da orta öğretin sonrası 4 yıllık bir üniversiteyi kazanan her öğrencimize bir bilgisayar veriyoruz. Bu sene ise tablet bilgisayar olarak karar verdik. Her sene kaliteyi biraz daha artırarak bu hizmetimize devam edeceğiz. Bu çalışmamız bir gelenek haline gelecek ve Türkiye geneline de yayılacak” dedi.

Konuşmaların ardından üniversiteyi kazanan Bolulu öğrencilere tablet bilgisayarları takdim edilerek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuldu.

Tören sonrası Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından programa katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a çeşitli hediyeler sunuldu.

2 yorum yapılmış
  • midilli
    17 Şubat 2012 • 13:00
    verdikleri tabletlerin yüzde 20 si bugun tamire geldi. sevin başkan övün başkan ...
  • FATİH
    17 Şubat 2012 • 13:00
    yalancıyı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.