VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Belediyenin bilgisayar dağıtımına iki önemli isim

16 Şubat 2012

  Bolu Belediyesi tarafından bu yıl üniversiteyi kazanan Bolulu öğrencilere tablet bilgisayar hediye edilecek.  17 Şubat ...

Bolu Belediyesi tarafından bu yıl üniversiteyi kazanan Bolulu öğrencilere tablet bilgisayar hediye edilecek.  17 Şubat 2012 Cuma günü saat 14.00’da Belediye Yeni Nikah Salonu'nda düzenlenen tören ile bilgisayarlar öğrencilere teslim edilecek.

Bakan Yıldız ve Fatih Metin törene katılacaklar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Bolu Belediyesi tarafından düzenlenecek olan tablet bilgisayar dağıtım törenine katılmak üzere Bolu’ya geliyorlar.    

17 Şubat 2012 Cuma günü saat 14.00’da Belediye Yeni Nikah Salonu'nda düzenlenecek olan törende Bolu Belediyesi tarafından üniversiteyi kazanan 850 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edilecek.   

Üniversite tahsili yapan Bolulu öğrencilere büyük bir destekte bulunan Bolu Belediye Başkanlığı, bu yılda üniversite öğrencilerine katkıda bulunacak. 

2011 yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış, Bolu Merkez İlçedeki lise ve dengi okullardan mezun öğrencilere tablet bilgisayar hediye edecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.