VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dananın kuyruğu 17 Mart’ta kopacak!

15 Şubat 2012

AK Parti’de merakla beklenen kongre tarihi belli oldu. İl Başkanının belirleneceği kongre 17 Mart 2012 ...

AK Parti’de merakla beklenen kongre tarihi belli oldu. İl Başkanının belirleneceği kongre 17 Mart 2012 Cumartesi günü yapılacak. Ancak şu ana kadar hiçbir adayın ismini açıklamaması dikkat çekiyor.

 

Kamuoyunda merakla beklenen AK Parti Bolu İl Başkanlığı kongresinin tarihi ve günü belli oldu. Geçtiğimiz dönem yapılan seçimlerde bir milletvekilini kaybeden ve CHP’ye kaptıran AK Parti’de yeni il başkanının belirleneceği kongre 17 Mart 2012 Cumartesi günü yapılacak. İlçe kongrelerini tamamladıktan sonra önümüzdeki hafta kadın kolları kongresini gerçekleştirecek olan AK Parti’de, il başkanlığı kongresi için süreç işlemeye başladı. Özellikle son dönemde Ömer Sayın başkanlığını istemeyen parti içindeki önemli bir kesimin kendi adaylarını belirleyerek liste hazırlığına başladığı öğrenildi.

Meraklı bekleyiş sürüyor

İl başkanlığı için adı geçen İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu’nun aday olmadığını açıklaması sonrası gözler yeni isimlere çevrildi. Şuana kadar hiçbir ismin adaylığını açıklamaması dikkat çekerken, mevcut başkan Ömer Sayın’ın karşısına kimin rakip olacağı merakla bekleniyor. Ayrıca, kongre öncesi genel merkezin tavrı da heyecanla beklenmeye başladı.

1 yorum yapılmış
  • Hayrettin yerlikaya
    15 Şubat 2012 • 13:00
    Benim bildiğim Nurettin doğanay'a çok büyük baskı var aday olması için .......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.