VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yangın iki saatte ancak söndürülebildi

15 Şubat 2012

Bolu'da, bir ucuzluk mağazasının alışveriş bölümü ve deposunda çıkan yangın ortalığı karıştırdı. İşyeri sahipleri ve ...

Bolu'da, bir ucuzluk mağazasının alışveriş bölümü ve deposunda çıkan yangın ortalığı karıştırdı. İşyeri sahipleri ve itfaiyeciler birbirine girerken, açılamayan demir kapılar itfaiye aracının arkasına bağlanıp kırıldı.

Yangın, dün gece İhsaniye Mahallesi Şehit Kani Caddesi'nde bulunan bir ucuzluk mağazasında çıktı. Ali Erbaş'a ait mağazada bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. İşyeri çalışanları yoğun dumanın etkisinde kalıp kendilerini dışarı atarken, mahalle bir anda dumanla kaplandı.

Olay yerine ekipler sevk edildi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, mağazanın girişinde dumanların çıkış noktasını tespit etmeye çalışırken, bu kez de binanın zemin katı ve arka kısmından alevler yükseldi. Yangının depo bölümüne de sıçraması sonrası adeta can pazarı yaşandı.

Mağazada çalışanların olabileceği söylenmesi üzerine yürekler ağza geldi. İki itfaiye eri sırtında tüp ve ağızlarında maskelerle mağazaya girdi. Uzun süren aramalardan sonra içeride kimsenin olmadığı tespit edilince rahat bir nefes alındı. Alevleri kontrol eden ekipler, bu kez de ucuzluk mağazasının deposundaki malları kurtarabilmek için çaba sarf etti. Bu sırada deponun demir kapısını açamayan itfaiye erine sinirlenen işyeri sahibi ile itfaiyeciler birbirine girdi. Araya giren polisler kavgayı büyümeden yatıştırdı. Plastik ürünlerin yer aldığı deponun çelik kapısını balyozla kıramayan ekipler, kapıyı halatla itfaiye aracına bağlayarak kırdı. Daha sonra ürünler dışarı çıkarıldı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık iki saat süren çalışmayla yangını kontrol altına alırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.