VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Devir tersine döndü!

15 Şubat 2012

İzzet Baysal Caddesi'nde çiçekçilik yapan İsmail Yılmaz (24) isimli esnaf, Sevgililer Günü’nde en çok bayanların ...

İzzet Baysal Caddesi'nde çiçekçilik yapan İsmail Yılmaz (24) isimli esnaf, Sevgililer Günü’nde en çok bayanların erkeklere çiçek almasına şaşırdı.

Yıllardır ‘14 Şubat Sevgililer Günü’nde yoğun tempoyla çalışan ve yüzleri gülen çiçekçiler, bu kez alıcıların bayan ağırlıklı olması nedeniyle şaşkınlık yaşadı. İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan Ege Pasajı’nda bir yıldan bu yana çiçekçi dükkanı işleten İsmail Yılmaz, dün kutlanan Sevgililer Günü’nü şaşkınlık içerisinde geçirdi.

Özel günlerde erkeklerin eşlerine veya sevgililerine jest yaparak çiçek aldığını belirten İsmail Yılmaz, “Bu yıl sevgililer gününde çok şaşırdım. Önceden hep erkekler bayanlara çiçek alırdı. Ancak ben sevgililer gününde hep bayanlara çiçek sattım. Yani, bayanlar erkeklere çiçek gönderdi. Çiçeklerin üzerine not yazmanın yanı sıra şiir yazanlar bile oldu. Devir artık değişmiş. Demek ki bundan sonra erkekler de çiçek yüzü görecek” diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Havaların soğuk olması çiçek seralarını don vurunca fiyatlar da arttı. Gül’ün tanesi 5 TL’den 10 TL’ye yükselirken, lale fiyatları ise 5 TL’den 7,5 TL’ye çıktı.

1 yorum yapılmış
  • emre
    14 Şubat 2012 • 13:00
    hakikaten devir degişti artk kızlar erkege çıkma teklifi ediyo :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.