VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kaderin cilvesi diye buna denir...

14 Şubat 2012

Kaderin cilvesi diye buna deniyor herhalde. Geçtiğimiz yıl Boluspor’dan biri başkanlık diğeri de genel kaptanlık ...

Kaderin cilvesi diye buna deniyor herhalde. Geçtiğimiz yıl Boluspor’dan biri başkanlık diğeri de genel kaptanlık yapan ve daha sonra araları bozulan Emin Semercioğlu ve Nedret Yıldız aynı uçak ve aynı kafile ile umreye gidiyorlar.

 

Geçtiğimiz yıl Boluspor Başkanı olarak görev yapan BTSO Başkanı Emin Semercioğlu ile Genel Kaptan olarak görev yapan Nedret Yıldız’ın araları Yıldız’ın görevi bırakmasının ardından bozulmuştu. İkili arasında yaşanan gerginlik gazete sayfalarına da yansımış ve karşılıklı verilen beyanatlarla dostluklarına gölge düşmüştü.

 

BİRLİKTE DUA EDECEKLER

Kamuoyu Emin Semercioğlu ve Nedret Yıldız arasındaki kırgınlığın ne zaman sona ereceğini merak ederken, iki eski dostun bir grup işadamıyla kutsal topraklara gidecek olması yaşanan tatsızlıkları ortadan kaldıracak gibi görülüyor. Çarşamba gecesi saat 02:30 uçağıyla kutsal topraklar gidecek olan Semercioğlu ve Yıldız’ın birlikte dua ederek dini vazifelerini yerine getirecekler.  Ne diyelim, Boluspor sevdası ile dolu iki önemli ismin kavgasıda, tartışmasıda Boluspor içindi. Onlara yakışanda kutsal görevlerini yerine getirirken, öncelikle bu önemli vazifelerine kardeşliği eklemeleri, bir dua da Boluspor için etmeleri. Yolunuz açık olsun. Allah'a emanet olun!....

1 yorum yapılmış
  • ADEM METİN
    13 Şubat 2012 • 13:00
    gule gule sayın nedret bey.hayırlı yolculuklar ınsallah dualarınız kabul olur bızım ıcınde dua edın kutsal topraklarda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.